Spider: Ενέργειες για άρση της επιτήρησης

Ρύθμιση των τραπεζικών δανείων, αναδιάρθρωση των δραστηριοτήτων αλλά και δραστική μείωση του μισθολογικού κόστους και των λοιπών δαπανών προωθεί η Spider με στόχο την έξοδο των μετοχών της από την κατηγορία της επιτήρησης.

Spider: Ενέργειες για άρση της επιτήρησης
Τη ρύθμιση των τραπεζικών της δανείων με ανακεφαλαιοποίηση των τόκων και συμφωνία περιόδου χάριτος, την αναδιάρθρωση των δραστηριοτήτων της αλλά και τη δραστική μείωση του μισθολογικού κόστους και των λοιπών δαπανών προωθεί η Spider με στόχο την έξοδο των μετοχών της από την κατηγορία της επιτήρησης.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της εισηγμένης αποφάσισε τη δραστική μείωση του μισθολογικού κόστους καθώς και λοιπών δαπανών, ώστε να ανταπεξέλθει στα νέα δεδομένα που προδιαγράφονται για τον όμιλο και την εταιρία. Για το σκοπό αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη η διαμόρφωση επιχειρηματικού σχεδίου με σκοπό την συνολική αναδιάρθρωση των δραστηριοτήτων της εταιρίας ώστε να καταστεί βιώσιμη η λειτουργία της.

Βασικοί άξονες στους οποίους κινείται το σχέδιο αυτό πέρα από την επιλογή προϊόντων και την δραστική περικοπή συνολικά των δαπανών, είναι η ρύθμιση των τραπεζικών δανείων με ανακεφαλαιοποίηση των τόκων και συμφωνία περιόδου χάριτος.

Υπενθυμίζεται ότι οι μετοχές της εταιρίας μεταφέρθηκαν στην κατηγορία Επιτήρησης με την από 5/4/2012 απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α. μεταφέρθηκαν στην Κατηγορία Επιτήρησης, με κριτήριο τη σχέση ενοποιημένων ζημιών προς τα ενοποιημένα ίδια κεφάλαια της χρήσεως 2011.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v