Η Creta Farms στο Ευρωκοινοβούλιο

Το "παρών" στην εκδήλωση του Ευρωκοινοβουλίου "Success Stories Made in Greece", έδωσε η Creta Farms παρουσιάζοντας την πορεία της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με άξονα την καινοτομία της.

Η Creta Farms στο Ευρωκοινοβούλιο
Το "παρών" στην εκδήλωση του Ευρωκοινοβουλίου "Success Stories Made in Greece" έδωσε η Creta Farms παρουσιάζοντας την πορεία της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με άξονα την καινοτομία της.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη της θετικής πλευράς της ελληνικής επιχειρηματικότητας μέσα από επιτυχημένα παραδείγματα ελληνικών εταιριών που διαπρέπουν διεθνώς, καθώς και η ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανάγκη στήριξης της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του Ευρωκοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Έγκριτοι Οικονομολόγοι της Task Force, Επιμελητήρια Κρατών-Μελών και δημοσιογράφοι στους οποίους ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κύριος Μάνος Δομαζάκης παρουσίασε την πορεία της Creta Farms από τη σύλληψή της έως σήμερα, δίνοντας έμφαση στην επιτυχημένη παρουσία της εταιρίας στην Ελλάδα και στην εξωστρέφεια της.

Ο κύριος Δομαζάκης είπε μεταξύ άλλων: "Είμαστε πολύ περήφανοι για τη συμμετοχή της εταιρίας μας στην παρουσίαση επιτυχημένων και καινοτόμων εταιριών στο Ευρωκοινοβούλιο.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τις δυνατότητες που έχουμε οι Έλληνες επιχειρηματίες, καθώς επίσης να παρουσιάσουμε και τα προβλήματα που έχουν ανακόψει την επιτυχημένη μας πορεία στη Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Ελπίζουμε αυτή η πρωτοβουλία να συνεκτιμηθεί με όσες παράλληλες προσπάθειες γίνονται για μία νέα αρχή για τη χώρα και τις ελληνικές επιχειρήσεις".

Η πρωτοβουλία παρουσίασης των "Success Stories Made in Greece" ανήκει στον Ανεξάρτητο Ευρωβουλετή Θόδωρο Σκυλακάκη, Μέλος της Ομάδας της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο ευρωβουλευτής σχεδιάζει την οργάνωση σειράς εκδηλώσεων για την ανάδειξη επιχειρηματιών και επιτυχημένων case studies της ελληνικής αγοράς με άξονα την καινοτομία και τη διεθνή ανάπτυξη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v