Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Neurosoft: Συνεργασία με την Albanian Factoring

Την έναρξη της συνεργασίας της με την Albanian Factoring Services Sh.a., στο πλαίσιο μιας νέας υπηρεσίας που παρέχεται σε σχέση με την πλατφόρμα του factoring, το Proxima + SAAS, ανακοίνωσε η Νeurosoft.

Neurosoft: Συνεργασία με την Albanian Factoring
Την έναρξη της συνεργασίας της με την Albanian Factoring Services Sh.a., στο πλαίσιο μιας νέας υπηρεσίας που παρέχεται σε σχέση με την πλατφόρμα του factoring, το Proxima + SAAS (Software as a Service), ανακοίνωσε η Νeurosoft. Η τελευταία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο ΑΙΜ του Μιλάνου και μεγαλομέτοχος της είναι ο ΟΠΑΠ.

Το Software as a Service (SaaS) είναι ένα μοντέλο διανομής/μίσθωσης λογισμικού, στο οποίο οι εφαρμογές φιλοξενούνται από έναν πάροχο υπηρεσιών ή προμηθευτή και διατίθενται στους πελάτες μέσω ενός δικτύου, συνήθως το Διαδίκτυο.

Η ουσία του μοντέλου αυτού είναι ότι ο πελάτης δεν αγοράζει το λογισμικό, αλλά χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας με μόνο μέλημα την πληρωμή της υπηρεσίας και της συντήρησης που του παρέχει.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, το Proxima + SAAS απευθύνεται συγκριμένα σε διεθνείς, καινούριες/μικρές/μεσαίες εταιρίες πρακτορείας επιχειρηματικών απαιτήσεων (factors), ελευθερώνοντάς τις από τις τεχνολογικές ανησυχίες και επιτρέποντάς τους να επικεντρωθούν στην βελτίωση των πωλήσεων και των επιχειρηματικών τους σχεδιασμών.

Το Proxima + SAAS παρέχει όλα τα εργαλεία που απαιτούνται από μια ανταγωνιστική και σύγχρονη επιχείρηση factoring για να είναι αποτελεσματική, χωρίς κόστος αρχικής άδειας χρήσης, εξοπλισμού (hardware) και διαχείρισης.

Οι χρήστες έχουν 24/7 online πρόσβαση υψηλής ασφάλειας στο σύστημα και σε σημαντικές πληροφορίες και reports μέσα από ένα εύχρηστο γραφικό περιβάλλον χρήστη, προσβάσιμο από οποιοδήποτε σημείο εντός ή εκτός του δικτύου της εταιρίας, ανά πάσα στιγμή, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή μέσω διαδικτύου.

Όλα τα παραπάνω παρέχονται από την Neurosoft (στα πλαίσια του μοντέλου SAAS) ως ένα πακέτο έναντι μιας ενιαίας ετήσιας συνδρομής που ισοδυναμεί με ένα μέρος του κόστους της μόνιμης άδειας.

Η πρώτη εταιρεία που θα επωφεληθεί από το Proxima + SAAS σε κόστος αποτελεσματικότητας, ευκολία πρόσβασης και ισχυρά χαρακτηριστικά είναι η Albanian Factoring Services Sh.a. (AFS), της οποίας το βασικό σύστημα -βάσει σύμβασης- θα αρχίσει να λειτουργεί τον Ιανουάριο 2013.

Η AFS είναι η πρώτη καταχωρημένη εταιρία πρακτορείας επιχειρηματικών απαιτήσεων (factoring) στην Αλβανία και έχει επιλέξει το Proxima+ μετά από εκτενή αξιολόγηση των διαφόρων λύσεων factoring σε διεθνές επίπεδο. Το Proxima + SAAS θα παρέχεται στην AFS για ένα σταθερό χρονικό διάστημα ελάχιστης διάρκειας 5 ετών, με δυνατότητα ανανέωσης μετά τη λήξη ή μετατροπής σε διαρκή άδεια/τοπική εγκατάσταση ανά πάσα στιγμή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v