ING: Χορηγία εκδήλωσης Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

Η ING συμμετείχε ως χορηγός στην εκδήλωση παρουσίασης της έκθεσης «Πριγκίπισσες της Μεσογείου στην αυγή της Ιστορίας», η οποία εγκαινιάζεται στις 13 Δεκεμβρίου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

ING: Χορηγία εκδήλωσης Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης
Η ING, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Ζήσε Υπεύθυνα», συμμετείχε ως χορηγός στην εκδήλωση παρουσίασης της έκθεσης «Πριγκίπισσες της Μεσογείου στην αυγή της Ιστορίας», η οποία εγκαινιάζεται στις 13 Δεκεμβρίου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Η ειδική εκδήλωση για την ενίσχυση της μοναδικής αυτής έκθεσης, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης, τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου σε επιλεγμένο κοινό 340 προσκεκλημένων από τον χώρο της Τέχνης, του Πολιτισμού καθώς και από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ING Ελλάδος στηρίζοντας έμπρακτα τον Πολιτισμό, ως βασικό άξονα του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί, συμμετείχε ως χορηγός στην εκδήλωση, αναγνωρίζοντας την υψηλή πολιτισμική της αξία καθώς και τη σημασία της ιστορικής ανάδειξης της συμμετοχής της γυναίκας στην ανάπτυξη του αρχαίου μεσογειακού πολιτισμού.

Ο Γενικός Διευθυντής Marketing και Bancassurance της ING Ελλάδος, κ. Μάνος Χειράκης, υπογράμμισε για τη συμμετοχή της εταιρείας στην εκδήλωση: «Η στήριξη του πολιτισμού αποτελεί κεντρικό πυλώνα στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ING. Ιδιαίτερα σε δύσκολες συγκυρίες όπως η σημερινή δεν πρέπει να ξεχνάμε την έμπνευση και τα υψηλά ιδανικά που προσφέρει στην κοινωνία ο πολιτισμός».

Σημειώνεται ότι η έκθεση «Πριγκίπισσες της Μεσογείου στην αυγή της Ιστορίας» παρουσιάζει 24 σύνολα από ταφές γυναικών από την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Νότια Ιταλία και την Ετρουρία και τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια και του Προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας Giorgio Napolitano.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v