Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΓΕΚΑ: Εξετάζει είσοδο σε κοινοπραξία για ΣΕΚΑΠ

Σε διαπραγματεύσεις με την τουρκική εταιρία "Seba dis Ticaret ve Nakliyat" βρίσκεται η ΕΛΓΕΚΑ, για το ενδεχόμενο μειοψηφικής συμμετοχής σε εταιρία που θα κινηθεί για την εξαγορά της ΣΕΚΑΠ.

ΕΛΓΕΚΑ: Εξετάζει είσοδο σε κοινοπραξία για ΣΕΚΑΠ
Σε διαπραγματεύσεις με την τουρκική εταιρία "Seba dis Ticaret ve Nakliyat" βρίσκεται η ΕΛΓΕΚΑ, για το ενδεχόμενο μειοψηφικής συμμετοχής σε εταιρία που θα κινηθεί για την εξαγορά της ΣΕΚΑΠ.

Αναλυτικά η ΕΛΓΕΚΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Στα πλαίσια των διατάξεων της παραγράφου 4.1.3.6. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών και σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 2 παρ. 1 της απόφασης 5/204/14-11-2000 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η εταιρία «ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε.» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι βρίσκεται σε μη δεσμευτικές διαπραγματεύσεις με την τουρκική εταιρία «SΕBA DIS TICARET VE NAKLIYAT A.S.» εξετάζοντας το ενδεχόμενο μειοψηφικής της συμμετοχής σε εταιρία η οποία θα έχει σκοπό την απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της εταιρίας «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. (ΣΕΚΑΠ Α.Ε.)», με παράλληλη ανάληψη των υπηρεσιών logistics της αποκτηθείσας εταιρίας από συνδεδεμένη εταιρία του Ομίλου ΕΛΓΕΚΑ.

Η Εταιρία θα ενημερώσει προσηκόντως το επενδυτικό κοινό για κάθε σχετική σημαντική εξέλιξη"

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v