NP Insurance:Αποζημιώσεις ύψους 14 εκατ. το 2012

Αποζημιώσεις ύψους 14 εκατ. Ευρώ πλήρωσε μέσα στο 2012 η NP Insurance (Νέος Ποσειδών), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

NP Insurance:Αποζημιώσεις ύψους 14 εκατ. το 2012
Αποζημιώσεις ύψους 14 εκατ. ευρώ πλήρωσε μέσα στο 2012 η NP Insurance (Νέος Ποσειδών), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο μέσος χρόνος αποζημίωσης ανήλθε στις 3 ημέρες μετά την παραλαβή των απαραίτητων δικαιολογητικών του φακέλου ζημιάς, γεγονός που αποδεικνύει την ταχύτητα και την ποιότητα των υπηρεσιών που η εταιρία παρέχει στο πελατολόγιο της και στους συνεργάτες της.

Η άμεση αποζημίωση αποτελεί για την NP Insurance βασική επιδίωξη, και μέσα από την αυξημένη ρευστότητα που η εταιρία διαθέτει αξιοποιεί προς όφελος των πελατών της αυτό το συγκριτικό της πλεονέκτημα, αναφέρει η εταιρία στην ανακοίνωση.

Ταυτόχρονα, εφαρμόζοντας ιδιαίτερα προσεκτική πολιτική ανάληψης κινδύνων, η εταιρία κατάφερε να μειώσει κατά 5% τη συχνότητα ζημιών στον κλάδο αυτοκινήτων το 2012, γεγονός που βοήθησε στη διαμόρφωση χαμηλού ποσοστού στο Loss Ratio (δείκτης ζημιών) συγκριτικά με τους μέσους όρους που κινήθηκε η αγορά, και συνέβαλε στη δημιουργία υψηλού τεχνικού αποτελέσματος, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι η κερδοφορία της NP Insurance κατά το 9μηνο του 2012 διαμορφώθηκε στα 5 εκατ. Ευρώ, υπερδιπλάσια σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v