Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το σχέδιο πώλησης για τον Αστέρα Βουλιαγμένης

Προθεσμία μέχρι τις 19 Μαρτίου έχουν οι υποψήφιοι επενδυτές για την αγορά του Αστέρα Βουλιαγμένης και την παραχώρηση της χερσονήσου «Μικρό Καβούρι». Σε δυο φάσεις ο διαγωνισμός. Όλες οι λεπτομέρειες.

Το σχέδιο πώλησης για τον Αστέρα Βουλιαγμένης
Προθεσμία μέχρι τις 19 Μαρτίου έχουν οι υποψήφιοι επενδυτές για την αγορά του Αστέρα Βουλιαγμένης και την παραχώρηση της χερσονήσου «Μικρό Καβούρι» σύμφωνα με την πρόσκληση ενδιαφέροντος που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Εκτός από το συγκρότημα του Αστέρα, οι επενδυτές θα αναλάβουν την εκμετάλλευση της μαρίνας Βουλιαγμένης που πέρασε πρόσφατα στην «Αστήρ Παλλάς» καθώς και παραλίας 2.100 μέτρων.

Σύμφωνα με την πρόσκληση, ο επενδυτής θα έχει τη δυνατότητα είτε να διατηρήσει τα υφιστάμενα κτίρια (bungalows) είτε να τα κατεδαφίσει προκειμένου να κατασκευάσει παραθεριστικές κατοικίες.

Σύμφωνα με την Εθνική Τράπεζα, στην περίπτωση που κατεδαφιστούν οι σημερινές εγκαταστάσεις, μπορούν να κατασκευαστούν παραθεριστικές κατοικίες συνολικής επιφάνειας 5.300 τετραγωνικών μέτρων.

Αν κατεδαφιστεί και το συγκρότημα Arion Resort and Spa, τότε μπορούν να κατασκευαστούν κατοικίες συνολικής επιφάνειας 8.600 τετραγωνικών μέτρων.

Ο διαγωνισμός θα γίνει σε δύο φάσεις και προκειμένου να καταθέσουν το ενδιαφέρον τους οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν κεφάλαια άνω των 150 εκατ. ευρώ.

***Αναλυτικά η Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για τον Αστέρα, δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v