Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αίσιο τέλος στο θέμα των συμβάσεων στο ΤΤ

Έκτακτη συνέλευση πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο Τ.Τ. καθώς φαίνεται να υπάρχει «εμπλοκή» στο θέμα του χαρακτήρα των συμβάσεων που καλούνται να υπογράψουν με την εταιρεία Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Αίσιο τέλος στο θέμα των συμβάσεων στο ΤΤ
Αίσιο τέλος είχε η συνάντηση των εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΟΙΚ κ. Μέργο, με αντικείμενο το ζήτημα που προέκυψε σχετικά με τις νέες συμβάσεις εργασίας που κλήθηκαν να υπογράψουν οι εργαζόμενοι του Νέου Τ.Τ.

Το θέμα προέκυψε όταν εστάλησαν στον σύλλογο των εργαζομένων του Τ.Τ. ατομικές συμβάσεις εργασίας στις οποίες οι εργαζόμενοι καλούνταν να αποδεχθούν και τον γενικό κανονισμό εργασίας. Η αντίδραση του προσωπικού ήταν άμεση: εξήγγειλαν κινητοποιήσεις.

Υπό τον φόβο της γενικευμένης κινητοποίησης υπό την ομπρέλα των παρατεταμένων απεργιών που πραγματοποιούνται στις μεταφορές, το υπουργείο Οικονομικών απέσυρε τις ατομικές συμβάσεις και ο γενικός γραμματέας δεσμεύτηκε ότι θα υπογραφούν επιχειρησιακές συμβάσεις.

Ακολούθησαν επαφές μεταξύ εργαζομένων και της διοίκησης του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που ολοκλήρωσαν την συμφωνία των δυο πλευρών. Αμέσως μετά εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

"Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθησαν οι συζητήσεις μεταξύ της Διοίκησης της «Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Τ.Ε.» και των εργαζομένων. Τα θέματα που ετέθησαν επιλύθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ολοκληρώθηκε η κατάρτιση των Συμβάσεων Εργασίας για όλο το προσωπικό.

Μετά και από τα παραπάνω επιτυγχάνεται η πλήρης λειτουργία της Νέας Τράπεζας, η οποία με τη βοήθεια όλων και με δουλειά της Διοίκησης και του προσωπικού της θα μπορέσει να επικεντρωθεί στο έργο της.

Η Διοίκηση της «Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Τ.Ε.» θέλει να ευχαριστήσει, για μία ακόμα φορά, τους εργαζόμενους και όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχή κατάληξη αυτών των προσπαθειών".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v