Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurodrip: Με 74,9% η Paine & Partners

Ποσοστό περίπου 74,9% στην Eurodrip απέκτησε η αμερικανική Paine & Partners Capital, η οποία μέσω πακέτων απέκτησε εχθές 33.285.029 μετοχές της εταιρίας. Αλλαγές στο ΔΣ, διατηρείται το management.

Eurodrip: Με 74,9% η Paine & Partners
Ποσοστό περίπου 74,9% στην Eurodrip απέκτησε η αμερικανική Paine & Partners Capital, η οποία μέσω πακέτων απέκτησε εχθές 33.285.029 μετοχές της εταιρίας. 
  
Ακόμη, σε ανακοίνωσή της η εταιρία υπογραμμίζει ότι παραιτήθηκαν έξι μέλη του Δ.Σ., το οποίο συνεδρίασε και εξέλεξε νέα, ενώ διατηρείται στη θέση του αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου ο Μιχαήλ Παναγής.

Ειδικότερα, η Eurodrip ανακοίνωσε τη μεταβίβαση από την Aquanova International, 25.109.859 μετοχών της εταιρείας ή του 56,49%, με το ποσοστό της να μηδενίζεται.   

Επίσης, η εταιρία ανακοίνωσε ότι, σύμφωνα με ενημέρωση από την Paine & Partners Capital Fund III GP, Ltd., η εταιρεία P&P Water Holdings (Greece) Ανώνυμη Εταιρεία Υπηρεσιών, Εμπορίας και Συμμετοχών απέκτησε συνολικά 33.285.029 μετοχές της Εταιρείας με το ποσοστό της να διαμορφώνεται περίπου στο 74,9%.

Διοικητικές αλλαγές

Η Eurodrip ανακοίνωσε επίσης ότι κατόπιν των παραιτήσεων των κ.κ. Θεόδωρου Κιακίδη, Άγγελου Πλακόπητα, Κωνσταντίνου Γκλαβά, Μαυροειδή Αγγελόπουλου, Δημήτριου Παζαίτη και της κας Εύας Παρασκευοπούλου από το Δ.Σ. της Εταιρίας στις 29 Ιανουαρίου 2013, το υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. εξέλεξαν του κ.κ. David Buckeridge, William Dexter Paine III, Mitchell Presser, Thomas Simeon Laurence σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων, σύμφωνα με τον Κ.Ν. 2190/1920 και το Καταστατικό της Εταιρίας.

Στη συνέχεια, το Δ.Σ. της Εταιρίας ανασυγκροτήθηκε σε σώμα και η επταμελής πλέον σύνθεσή του έχει ως εξής:

1. David Buckeridge του James, Πρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος

2. Μιχαήλ Παναγής του Νεόκλητου, Αντιπρόεδρος – Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος

3. William Dexter Paine III του William Dexter II, μη εκτελεστικό μέλος

4. Mitchell Presser του Stanley, μη εκτελεστικό μέλος

5. Thomas Simeon Laurence Anderman του Richard, μη εκτελεστικό μέλος

6. Μενέλαος Τασόπουλος του Αθανασίου, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος

7. Κωνσταντίνος Γιαννίρης του Ιωάννη, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος

Η θητεία του Δ.Σ. της Εταιρίας λήγει την 28.6.2014, ενώ οι εξουσίες εκπροσώπησης που δόθηκαν με την από 28.6.2011 απόφαση εξακολουθούν να ισχύουν.

Τέλος, μετά την ανασυγκρότησή του σε σώμα, το Δ.Σ. όρισε τους κ.κ. Mitchell Presser, Thomas Simeon Laurence ως προσωρινά μέλη της Επιτροπής Ελέγχου σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων κ.κ. Θεόδωρου Κιακίδη και Κωνσταντίνου Γκλαβά, μέχρι τον ορισμό νέων από την προσεχή Γ.Σ. των μετόχων της Εταιρίας. Συνεπώς, η σύνθεση της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρίας διαμορφώνεται πλέον ως εξής:

Mitchell Presser - μη-εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.

Thomas Simeon Laurence Anderman - μη-εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.

Κωνσταντίνος Γιαννίρης - ανεξάρτητο μη-εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v