Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alco: Δάνειο από την Gutmann πήρε ο Θ. Τζώρτζης!

Δάνειο από τη θυγατρική της Alco πήρε ο Θ. Τζώρτζης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που έστειλε ο όμιλος στο Χρηματιστήριο. Σε αυτή αποκαλύπτεται και το μετοχολόγιο της GSI German Service International GmbH.

Alco: Δάνειο από την Gutmann πήρε ο Θ. Τζώρτζης!
Δάνειο από τη θυγατρική της Alco, Gutmann, πήρε ο Θ. Τζώρτζης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που έστειλε ο όμιλος στο Χρηματιστήριο, στην οποία μάλιστα σημειώνεται ότι δάνειο δόθηκε όταν η Gutmann δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα ρευστότητας. Σε αυτή αποκαλύπτεται και μετοχολόγιο της GSI German Service International GmbH.

Να σημειωθεί ότι η Αlco νωρίτερα σήμερα, μετά τις αποκαλύψεις του Euro2day.gr, γνωστοποίησε ότι θα θέσει το θέμα της πώλησης του 55% της γερμανικής θυγατρικής της σε επιχείρηση της οικογένειας των βασικών μετόχων (την GSI German Service International GmbH) σε γενική συνέλευση των μετόχων.

Όπως αναφέρει η Alco στη νεώτερη ανακοίνωση:

Μετά από επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και σε εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 3556/2007, η εταιρία ΑLCO EΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό τα ακόλουθα:

1. Η μετοχική-εταιρική σύνθεση της γερμανικής εταιρίας GSI German Service International GmbH, της οποίας διαχειριστής είναι ο κ. Ρήγας Τζώρτζης ,είναι η κάτωθι: Ρήγας Τζώρτζης 35%, Παναγιώτης Τζώρτζης 35% και Θεόδωρος Τζώρτζης 30%.

2. Δυνάμει της από 2.11.2011 συμβάσεως δανείου ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της γερμανικής εταιρίας Gutmann AG κ. Θεόδωρος Τζώρτζης του Παναγιώτη έλαβε από αυτήν έντοκο δάνειο ύψους 1.200.000 ευρώ με επιτόκιο 3% και αρχικό χρόνο απόδοσης την 2.11.2012.

Το δάνειο, οι όροι του οποίου εγκρίθηκαν νομίμως από το εποπτικό συμβούλιο της Gutmann AG, χορηγήθηκε σε χρόνο κατά το οποίο η εν λόγω εταιρία δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα ρευστότητας. Στο ανωτέρω ποσόν αναλογούν τόκοι 42.600 €. Έως σήμερα ο κ. Τζώρτζης δεν έχει προβεί σε καταβολές προς τη Gutmann ΑG, δεδομένου ότι κατόπιν ενεργοποιήσεως σχετικού όρου της ανωτέρω συμβάσεως, ως νέος χρόνος αποπληρωμής του δανείου ορίστηκε η 2.11.2013.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v