Στη Fresh Line το βραβείο “Best Franchise"

Στη Fresh Line απονεμήθηκε το βραβείο “Best Franchise Workplace” κατά την τελετή απονομής των Βραβείων Franchise που διοργάνωσε για 5η συνεχή χρονιά το περιοδικό Franchise Business.

Στη Fresh Line το βραβείο “Best Franchise
Στη Fresh Line απονεμήθηκε το βραβείο “Best Franchise Workplace” κατά την τελετή απονομής των Βραβείων Franchise που διοργάνωσε για 5η συνεχή χρονιά το περιοδικό Franchise Business.

Η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα της ανθρωποκεντρικής προσέγγισης στη λειτουργία της εταιρίας και της στρατηγικής έμφασης στην εξασφάλιση ενός εργασιακού περιβάλλοντος το οποίο βασίζεται στην ειλικρίνεια, την επιβράβευση, την εμπιστοσύνη και την προώθηση της δια βίου μάθησης και εξέλιξης των ανθρώπων της.

Η Ναταλί Βαγιωνή, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Fresh Line δήλωσε, μεταξύ άλλων: “Η επιτυχία των επιχειρήσεων σήμερα κρύβεται στους ανθρώπους της.
 
Οι επιχειρήσεις χρειάζονται συνεργάτες, όχι μόνο ικανούς, μα πάνω από όλα ικανοποιημένους. Το βραβείο αυτό, ανήκει δικαιωματικά στην ομάδα μας, που κάθε μέρα δουλεύει σκληρά και αποτελεί το θεμέλιο λίθο στο παγκόσμιο ταξίδι της Fresh Line”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη διάκριση της εταιρίας στον συγκεκριμένο θεσμό, καθώς το 2010 κατέκτησε το βραβείο WOMAN FRANCHISOR, ενώ το 2009 διακρίθηκε για την ποιότητα των προϊόντων της παραλαμβάνοντας το βραβείο HIGHEST PRODUCT QUALITY.

Με φαντασία και μεράκι, η Fresh Line, παράγει σήμερα πάνω από 400 περίτεχνα, χειροποίητα και ασφαλή καλλυντικά για όλη την οικογένεια.

Διαθέτει δική της παραγωγική μονάδα στην Αττική και διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων που αριθμεί 40 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά.
 
Στο εξωτερικό δραστηριοποιείται σε 13 χώρες, με πάνω από 190 σημεία πώλησης συνολικά. Διαθέτει πιστοποίηση από το διεθνές πρότυπο διαχείρισης ποιότητας ISO 9008:2001, καθώς και από τον ιταλικό οργανισμό Πιστοποίησης ICEA.

Η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την ανάπτυξή της είναι αυτή του franchising και στρατηγικών συνεργασιών με μεγάλα πολυκαταστήματα, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί εταιρικά καταστήματα στην Αθήνα και το Βερολίνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v