Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επένδυση 1,78 εκατ. από την οικογένεια Στεργίου

Το πράσινο φως στην υπαγωγή επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης «Οικογένεια Στεργίου» για την ενίσχυσή της με το κίνητρο της φορολογικής απαλλαγής άναψε το υπουργείο Ανάπτυξης

  • της Αλεξάνδρας Γκίτση
Επένδυση 1,78 εκατ. από την οικογένεια Στεργίου
Το πράσινο φως στην υπαγωγή επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης «Οικογένεια Στεργίου» για την ενίσχυσή της με το κίνητρο της φορολογικής απαλλαγής άναψε το υπουργείο Ανάπτυξης με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 6768 /ΥΠΕ/6/00025/Γ/Ν. 3908/2011/ 14?2?2013 απόφαση του υφυπουργού κ. Ν. Μηταράκη.

Η επένδυση αφορά στην επέκταση παραγωγικής μονάδας νωπών ειδών αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και γλυκισμάτων συνολικού επιλέξιμου και ενισχυόμενου κόστους 1.781.000 ευρώ.

Η συνολική ενίσχυση ανέρχεται σε 267.150 ευρώ, ήτοι ποσοστό 15% του ενισχυόμενου κόστους και χορηγείται με τη μορφή της φορολογικής απαλλαγής. Ο αριθμός των νέων θέσεων εξαρτημένης εργασίας που θα δημιουργηθούν από την υλοποίηση της επένδυσης μετά το δεύτερο έτος λειτουργίας από την ολοκλήρωση της, ανέρχονται σε 0 που αντιστοιχούν σε 6 Ετήσιες Μονάδες Εργασίας (υποχρέωση αύξησης της απασχόλησης κατά 6 Ε.Μ.Ε. με ή χωρίς τη δημιουργία νέων θέσεων).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v