Συμμετοχή της ΕΛΒΟ στην IDEX 2013

Η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων ΑΒΕ συμμετείχε στην έκθεση IDEX (International Defense Exhibition and Conference), μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως αμυντικού περιεχομένου, η οποία έλαβε χώρα στο Abu Dhabi.

Συμμετοχή της ΕΛΒΟ στην IDEX 2013
Η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων ΑΒΕ (ΕΛΒΟ ΑΒΕ) συμμετείχε στην έκθεση IDEX (International Defense Exhibition and Conference), μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως αμυντικού περιεχομένου, η οποία έλαβε χώρα στο Abu Dhabi των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από τις 17 έως τις 22 Φεβρουαρίου 2013.

Στα εγκαίνια της έκθεσης επισκέφτηκε το περίπτερο της ΕΛΒΟ ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Π. Παναγιωτόπουλος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ κ. Μ. Κωσταράκο.
Η ΕΛΒΟ προώθησε τα προϊόντα και την τεχνογνωσία της, συζήτησε τη συμμετοχή της στα προγράμματα οχημάτων των αραβικών χωρών, και εξασφάλισε την ανάθεση σ’ αυτήν της κατασκευής στρατιωτικών φορτηγών για χώρα της αραβικής χερσονήσου.

Η συμμετοχή της ΕΛΒΟ στην IDEX έγινε στο πλαίσιο ενεργειών για περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, για στροφή σε ξένες αγορές, και για ουσιαστική προβολή του μεγέθους και των δυνατοτήτων της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v