Πειραιώς: Υποχρεωτική ΔΠ για Γενική

Υποχρεωτική δημόσια πρόταση προς τους μετόχους της Γενικής Τράπεζας κατέθεσε η Τράπεζα Πειραιώς στην τιμή των 6,86 ευρώ ανά μετοχή.

Πειραιώς: Υποχρεωτική ΔΠ για Γενική
Υποχρεωτική δημόσια πρόταση προς τους μετόχους της Γενικής Τράπεζας κατέθεσε η Τράπεζα Πειραιώς στην τιμή των 6,86 ευρώ ανά μετοχή.

Η Δημόσια Πρόταση υποβάλλεται για το σύνολο των κοινών, ονομαστικών μετοχών της Γενικής τις οποίες ο Προτείνων δεν κατείχε κατά τη 17η Δεκεμβρίου 2012 (η “Ημερομηνία της δημόσιας Πρότασης”), ήτοι για την απόκτηση 159.731 μετοχών της Γενικής ή ποσοστό 0,92% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου αυτής.

Σημειώνεται ότι ο Προτείνων, από την ημερομηνία της δημόσιας πρότασης και μέχρι τη λήξη της περιόδου αποδοχής, δε θα προβεί σε αγορές, μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μετοχών της εταιρείας.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ

Η περίοδος αποδοχής της δημόσιας πρότασης θα αρχίσει στις 5 Μαρτίου 2013 και λήγει στις 2 Απριλίου 2013, με το τέλος του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα, δηλαδή διαρκεί συνολικά τέσσερις (4) εβδομάδες.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΟ ΤΙΜΗΜΑ

Ο Προτείνων θα καταβάλει, τοις μετρητοίς το ποσό των 6,86 ευρώ (το “Προσφερόμενο Τίμημα”), για την αγορά εκάστης (1), εμπροθέσμως, προσηκόντως και εγκύρως προσφερόμενης μετοχής.

Σημειώνεται ότι από το καταβλητέο στους Αποδεχόμενους Μετόχους Προσφερόμενο Τίμημα θα αφαιρεθούν τα δικαιώματα υπέρ της Ε.Χ.Α.Ε. και ο αναλογούν φόρος χρηματιστηριακών συναλλαγών.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ (SQUEEZE-OUT)

Ο Προτείνων δε θα κάνει χρήση του δικαιώματος εξαγοράς, ήτοι δε θα ζητήσει σύμφωνα με το αρ. 27 του ν.3461/2006 τη μεταβίβαση σε αυτόν όλων των μετοχών της εταιρείας των οποίων δε θα έχει την κυριότητα κατά την ημερομηνία ολοκλήρωσης της δημόσιας


* Η πλήρης δημόσια πρόταση της Τράπεζας Πειραιώς δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v