Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Danone: Δύο νέα παιδικά επιδόρπια γιαουρτιού

Στο λανσάρισμα δύο νέων παιδικών επιδορπίων γιαουρτιού προχώρησε η Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε., μετά την υπογραφή συμφωνίας με τον παγκόσμιο κολοσσό Disney.

Danone: Δύο νέα παιδικά επιδόρπια γιαουρτιού
Στο λανσάρισμα δύο νέων παιδικών επιδορπίων γιαουρτιού προχώρησε η Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε., μετά την υπογραφή συμφωνίας με τον παγκόσμιο κολοσσό Disney.

Συγκεκριμένα, στα ράφια των super markets βρίσκονται ήδη οι νέες συσκευασίες Danone, με τους αγαπημένους πρωταγωνιστές των μικρών φίλων, τον σούπερ ήρωα Spider-Man της Marvel και την πριγκίπισσα της Disney, Rapunzel. Όπως σημειώνεται, με τη μοναδική συνδυαστική γεύση φράουλας - μπανάνας, (106 γρ.), συνοδευόμενο από τραγανά σοκολατένια μπαλάκια, το Danone Disney υπόσχεται να ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές, τα παιδιά.

Στόχος της ενέργειας αυτής είναι η ανανέωση και ο εμπλουτισμός της κατηγορίας παιδικών επιδορπίων γιαουρτιού και η περαιτέρω ώθηση της κατανάλωσης υγιεινών προϊόντων γιαουρτιού στις μικρές ηλικίες.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της μειωμένης αγοραστικής δύναμης, η Danone στηρίζει την ελληνική οικογένεια, προσφέροντας ποιοτικά και κυρίως οικονομικά προϊόντα για την καθημερινή διατροφή των παιδιών, όπως τα δύο νέα αυτά παιδικά επιδόρπια γιαουρτιού που πωλούνται προς 0,99 ευρώ το τεμάχιο (106 gr), στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, στην κατηγορία των επωνύμων παιδικών προϊόντων.

Αναφερόμενος στη διάθεση των νέων προϊόντων ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε., Χάρης Φεύγας επισημαίνει: «Έχοντας υπόψη μας τις απαιτήσεις των καταναλωτών λανσάρουμε δύο νέους κωδικούς εξαιρετικής ποιότητας και συνάμα στη χαμηλότερη τιμή της κατηγορίας. Κύριο μέλημα μας είναι οι ανάγκες και οι επιθυμίες των μικρών μας καταναλωτών και των οικογενειών τους. Η συνεργασία μας με τον παγκόσμιο κολοσσό Disney προσθέτει το στοιχείο της “διασκέδασης” στα παιδικά γεύματα, ενώ αποτελεί τιμή για εμάς καθώς είναι η πρώτη φορά που η Disney συνεργάζεται με επώνυμο γαλακτοκομικό προϊόν στην Ελλάδα».

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρία, ποιοτική έρευνα που πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο του 2012 αποδεικνύει πως υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τα παιδιά και τους γονείς για τη σύνδεση γαλακτοκομικών προϊόντων με τους ήρωες της Disney.

Οι μικροί φίλοι της Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε. επέλεξαν τον σούπερ ήρωα Spider-Man της Marvel και την πριγκίπισσα Rapunzel, ως τις πλέον αγαπημένες κλασσικές φιγούρες κινουμένων σχεδίων. Το λανσάρισμα θα πλαισιωθεί από έντονη παρουσία εντός του χώρου των super markets και έντονη τηλεοπτική καμπάνια.

Σημειώνεται ότι τα δύο νέα επιδόρπια γιαουρτιού συμμορφώνονται πλήρως με τις αυστηρές διατροφικές προδιαγραφές της Walt Disney Company και της Danone, που υιοθετούν στο πλαίσιο της δέσμευσης τους, για την ανάπτυξη υγιεινών παιδικών τροφίμων. Οι οδηγίες αφορούν τον έλεγχο θερμίδων, λιπαρών, κορεσμένων λιπαρών, νατρίου και ζάχαρης και να εξαλείψουν εντελώς τα υδρογονωμένα λίπη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v