On Telecoms: Μαζική συμμετοχή στη στάση εργασίας

Οι εργαζόμενοι στην On Telecoms συμμετείχαν μαζικά στην στάση εργασίας που πραγματοποιήθηκε χθες, αναφέρει ανακοίνωση του σωματείου που καλεί τη διοίκηση της εταιρίας να δείξει ευαισθησία και διαλλακτικότητα.

On Telecoms: Μαζική συμμετοχή στη στάση εργασίας

Οι εργαζόμενοι στην On Telecoms συμμετείχαν μαζικά στην στάση εργασίας που πραγματοποιήθηκε χθες, αναφέρει ανακοίνωση του σωματείου που καλεί τη διοίκηση της εταιρίας να δείξει ευαισθησία και διαλλακτικότητα.

Η ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει τα εξής:

"Με ομόφωνη απόφαση του Συλλογικού οργάνου "Σωματείου Εργαζομένων εταιρειών On Telecoms", αποφασίστηκε, στη συνεδρίαση της 1ης/3/2013, η πραγματοποίηση τρίωρης (3ωρης) Γενικής Στάσης Εργασίας των Εργαζομένων στην εταιρεία, την Δευτέρα 4η Μαρτίου 2013, από την 12η ώρα πρωινή και μέχρι την 15η μεσημβρινή, με ταυτόχρονη παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Χαλάνδρι.

Η συμμετοχή ήταν μαζική και οι συνάδελφοι έμειναν στην είσοδο του κτιρίου μέχρι τις 15:00 όπου και επέστρεψαν στις θέσεις τους.

Καθ’ όλη την διάρκεια της στάσης εργασίας η πρόσβαση στα γραφεία της εταιρείας ήταν ελεύθερη και οι συνάδελφοι που συμμετείχαν διαδήλωσαν ειρηνικά και σε απολύτως νόμιμα πλαίσια τα αιτήματα τους.

Το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι άλλων σωματείων και φορέων δηλώνοντας την συμπαράσταση τους. Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι κκ Δημήτρης Αρβανιντοζήσης –Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων ΟΜΕ
ΟΤΕ, Παναγιώτης Κασαπίδης – Αντιπρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων της Vodafone, Αλέκος Περάκης – Εκπρόσωπος της ΣΕΤΗΠ καθώς και εκπρόσωπος του σωματείου εργαζομένων της Forthnet.

Η παρουσία τους αποτελεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα αλληλεγγύης στα κοινά προβλήματα του χώρου.

Ο σύλλογος μας, εξαντλώντας κάθε περιθώριο υπομονής και καλόπιστου διαλόγου εκ μέρους των εργαζομένων που εκπροσωπεί, είναι υποχρεωμένος να αντιδράσει στην απαξιωτική στάση της διοίκησης απέναντι στους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους τους η οποία όχι μόνο δεν έχει καταβάλει δεδουλευμένα 1 ½ και πλέον μηνός ,αλλά και
καθυστερεί συστηματικά τους τελευταίους έξι μήνες την καταβολή της μισθοδοσίας αρνούμενη παράλληλα οποιαδήποτε επίσημη σχετική ενημέρωση.

Σχετικά με κάποια ανώνυμα δημοσιεύματα, που "κόπτονται" για το μέλλον της εταιρείας
μας και κινδυνολογούν με δημοσιογραφία επιπέδου…. "πεζοδρομίου"(!), για το αντίκτυπο μια νόμιμης και ειρηνικής διαμαρτυρίας, θα σας απαντήσουμε με αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός…. "Ο Κόσμος το χει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι". Κυρίως όμως κύριοι "Δημοσιογράφοι" (?) να έχετε υπόψη σας , πέραν "της αναστάτωσης στην αγορά" υπάρχει και η αναστάτωση στον καθημερινό αγώνα επιβίωσης των απλήρωτων
εργαζομένων κάτι το οποίο βέβαια προσπερνάτε ελαφρά τη καρδία.

Καλούμε την διοίκηση της εταιρείας να σκύψει πάνω από τα προβλήματά μας, να δείξει
επιτέλους ευαισθησία, διαλλακτικότητα και πραγματική διάθεση για να βρεθεί λύση προς
το συμφέρον όλων"
.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v