Spot: Νέοι CEO οι Δ. Κόρδας και Ε. Νικολοπούλου

Αποχωρούν Δ. Μαύρος και Χ. Κερασιώτης από την διαφημιστική Spot JWΤ. Καθήκοντα CEO αναλαμβάνουν οι Δ. Κόρδας και Ε. Νικολοπούλου.

Spot: Νέοι CEO οι Δ. Κόρδας και Ε. Νικολοπούλου
Ευρείες διοικητικές αλλαγές ανακοίνωσε η διαφημιστική Spot JWT. Δύο εκ των ιδρυτών του ομίλου, οι Δημήτρης Μαύρος και Χρήστος Κερασιώτης, αποχωρούν από τον όμιλο και δημιουργούν ένα νέο σχήμα.

Παραμένουν ως μέτοχοι στην Spot JWT και έχουν παραιτηθεί από τα καθήκοντά τους
στο Management και το ΔΣ της εταιρείας.

Η νέα εταιρεία που δημιουργούν είναι ένα ανεξάρτητο διαφημιστικό agency, που αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα τη λειτουργία του.

Η Spot JWT ανακοίνωσε επίσης ότι η Ειρήνη Νικολοπούλου και ο Δημήτρης Κόρδας (εικονιζόμενοι στη φωτο) προάγονται στις νεοδημιουργηθείσες θέσεις του Joint CEOs.

«Οι προαγωγές αυτές είναι το αποτέλεσμα μιας περιόδου προσεκτικού σχεδιασμού διαδοχής που έχει συντελεσθεί στην εταιρεία. Αντανακλούν επίσης τις αρμονικές και μακροχρόνιες σχέσεις ανάμεσα τους founding partners και το management της JWT Europe» αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

Η Ε. Νικολοπούλου και ο Δ. Κόρδας έχουν από κοινού προεδρεύσει της Διοικητικής Επιτροπής της Spot JWT και έχουν επιβλέψει σε καθημερινή βάση τη διοίκηση της εταιρείας τον τελευταίο χρόνο.

Στη Διοικητική Επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι Τάκης Λιαρμακόπουλος, Vice President Chief Creative Officer και Άρτεμις Μπαμίχα, Group Finance Director.

Ο Regional General Manager της JWT, ο Tony Taylor, δήλωσε σχετικά: «Η Ειρήνη και Δημήτρης δικαιούνται απόλυτα την προαγωγή, δεδομένης της δουλειάς που οι ίδιοι και το
management team της Spot JWT έχουν κάνει τα τελευταία δύο χρόνια. Σε μια δύσκολη αγορά, η Spot JWT είναι σε πολύ καλή κατάσταση, γεγονός που μαρτυρά την εξαιρετική δουλειά όλης της ομάδας και κυρίως της Ειρήνης και του Δημήτρη. Είχαμε αξιοσημείωτη επιτυχία σε δημιουργικό επίπεδο και εντυπωσιακά αποτελέσματα στα Effie. Έχουμε δυνατή και πιστή βάση πελατών, έχουμε κερδίσει new business και έχουμε επεκτείνει τις δραστηριότητές μας στο digital. Δεν αναμένουμε η ζωή στην Ελλάδα να γίνει ευκολότερη σύντομα, γι’ αυτό είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τόσο ενεργητικούς και αφοσιωμένους ηγέτες, που θα οδηγήσουν την εταιρεία μπροστά».

Ο Δημήτρης Μαύρος από την πλευρά του δήλωσε: «Ο Χρήστος κι εγώ έχουμε απόλυτη
εμπιστοσύνη στο προσωπικό και στο νέο management της Spot JWT. Διαθέτουν το καλύτερο ταλέντο της αγοράς και είμαστε σίγουροι ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να παίζει ηγετικό ρόλο στη βιομηχανία της επικοινωνίας».

Τέλος, η Ειρήνη Νικολοπούλου και ο Δημήτρης Κόρδας σχολιάζοντας τις εξελίξεις,
δήλωσαν: «Είναι εξαιρετική τιμή και για τους δυο μας. Είμαστε έτοιμοι για τη νέα εποχή,
σταθερά προσηλωμένοι στις αξίες μας, χωρίς συμβιβασμούς στη δημιουργικότητα, στην
ακεραιότητα στις επαφές με τους πελάτες, συναδέλφους και προμηθευτές και με διαρκή
όρεξη για καλύτερα αποτελέσματα και διάκριση. Έτσι θα συνεχίσουμε την επιτυχία στα χρόνια που θα έρθουν».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v