ΔΕΗ: Οι Κ. Δόλογλου και Κ. Ζωντανός νέα μέλη ΔΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ Α.Ε., κατά τη συνεδρίαση της 14ης Μαρτίου 2013, εξέλεξε ως μέλη του Δ.Σ. τους κ.κ. Κωνσταντίνο Δόλογλου, Εκτελεστικό Μέλος και Κωνσταντίνο Ζωντανό, Ανεξάρτητο – Μη Εκτελεστικό Μέλος.

ΔΕΗ: Οι Κ. Δόλογλου και Κ. Ζωντανός νέα μέλη ΔΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ Α.Ε., κατά τη συνεδρίαση της 14ης Μαρτίου 2013, εξέλεξε ως μέλη του Δ.Σ. τους κ.κ. Κωνσταντίνο Δόλογλου, Εκτελεστικό Μέλος και Κωνσταντίνο Ζωντανό, Ανεξάρτητο – Μη Εκτελεστικό Μέλος, σε αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών και για το υπόλοιπο της θητείας των, ήτοι μέχρι 29.06.2013.

Επιπλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ Α.Ε. κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, αποφάσισε την εκλογή του κ. Κωνσταντίνου Δόλογλου ως Αντιπροέδρου του Δ.Σ.

Σημειώνεται ότι ο Κ. Δόλογλου είναι οικονομικός διευθυντής του ιδρύματος Καραμανλή και ο Κ. Ζωντανός, γραμματέας οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας.

Τα νέα μέλη του δ.σ. της ΔΕΗ, αντικατέστησαν τους κ. Κώστα Θέο που ασκούσε καθήκοντα αντιπροέδρου και αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου και Ιωάννη Κωσταντόπουλο, μη εκτελεστικό μέλος. 
 
Αναμένεται η εκλογή ακόμη δύο μελών που θα εκπροσωπούν τους εργαζόμενους, καθώς η θητεία των Ε. Μπουζούλα και Ι. Καραβασίλη λήγει

Μετά τα πιο πάνω, η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

*Ζερβός Αρθούρος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος, με θητεία έως τις 20.12.2015.
*Δόλογλου Κωνσταντίνος, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Εκτελεστικό Μέλος, με θητεία έως τις 29.6.2013.
*Αικατερινάρη Ουρανία, Σύμβουλος, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΔΕΗ Α.Ε., Εκτελεστικό Μέλος, με θητεία έως τις 29.6.2013.
*Αλεξάκης Παναγιώτης, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, με θητεία έως τις 17.12.2015.
*Αντωνίου Ηλίας, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, με θητεία έως τις 29.6.2013.
*Βασιλογεώργης Χαρίλαος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, με θητεία έως τις 29.6.2013.
*Βερνίκος Νικόλαος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, με θητεία έως τις 29.6.2013.
*Ζωντανός Κωνσταντίνος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, με θητεία έως τις 29.6.2013.
*Θωμόγλου Παύλος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, με θητεία έως τις 17.12.2015.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v