Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Δημόπουλος & Μυλωνάς νέα μέλη στο ΔΣ

Το ΔΣ της Eurobank εξέλεξε ως νέα μέλη του, σε αντικατάσταση παραιτηθέντων, τους κ.κ. Δημήτριο Δημόπουλο και Παύλο Μυλωνά, με θητεία ίση με το υπόλοιπο της θητείας των παραιτηθέντων, όπως ανακοίνωσε η τράπεζα.

Eurobank: Δημόπουλος & Μυλωνάς νέα μέλη στο ΔΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Eurobank εξέλεξε ως νέα μέλη του, σε αντικατάσταση παραιτηθέντων, τους κ.κ. Δημήτριο Δημόπουλο και Παύλο Μυλωνά, με θητεία ίση με το υπόλοιπο της θητείας των παραιτηθέντων, όπως ανακοίνωσε η τράπεζα.

Ο κ. Δ. Δημόπουλος είναι Γενικός Διευθυντής Εταιρικής Τραπεζικής στην Εθνική Τράπεζα από το 2008 και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ασφαλιστικής από τον Ιούλιο του 2012.

Ο κ. Παύλος Μυλωνάς τοποθετήθηκε ως Γενικός Διευθυντής στην ΕΤΕ το 2004. Το πεδίο ευθύνης του διευρύνθηκε το Δεκέμβριο του 2012, οπότε και ορίστηκε Γενικός Διευθυντής Στρατηγικής & Διακυβέρνησης, ενώ από τον Ιούλιο του 2012 είναι Γενικός Διευθυντής Στρατηγικής & Δραστηριοτήτων Εξωτερικού.

Ακολούθως το ΔΣ αποφάσισε τη συγκρότηση του σε σώμα και τον καθορισμό των εκτελεστικών και μη εκτελεστικών μελών του ΔΣ.

***Αναλυτικά η ανακοίνωση με όλα τα μέλη του ΔΣ της Eurobank, δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v