SCA Hygiene: Διάκριση στα Best Workplaces 2013

H SCA Hygiene Products αναδείχθηκε ως μία από τις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2013, στο πλαίσιο της ετήσιας έρευνας Best Workplaces.

SCA Hygiene: Διάκριση στα Best Workplaces 2013
H SCA Hygiene Products αναδείχθηκε ως μία από τις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2013, στο πλαίσιο της ετήσιας έρευνας Best Workplaces.

Το διαγωνισμό διοργάνωσε, για 11η συνεχή χρονιά, το Great Place to Work Institute Hellas με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School, με στόχο τη βράβευση των εταιριών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Η τελική κατάταξη των νικητών έγινε κυρίως με γνώμονα τις απαντήσεις των εργαζομένων, οι οποίοι αξιολόγησαν την πολιτική διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού των εταιριών τους, μέσω του ερωτηματολογίου TrustIndex© και σε δεύτερο βαθμό, με τις απαντήσεις της Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων αναφορικά με τις πρακτικές Διοίκησης Προσωπικού στα δύο ερωτηματολόγια CultureAudit©.

Ο κ. Ιωάννης Κοττεάκος, Country Manager, SCA Hygiene Products σημείωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους μας για την αναγνώριση, την εμπιστοσύνη και τη συμβολή τους στη διάκριση της εταιρίας μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι, γιατί με αυτό το βραβείο επιβεβαιώνεται η στρατηγική που έχουμε υιοθετήσει για να δημιουργήσουμε ένα άριστο περιβάλλον, όπου οι άνθρωποί μας αποτελούν τον κεντρικό άξονα όλων των διεργασιών. H στρατηγική αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της δέσμευσής που έχει αναλάβει η SCA Hygiene Products να προσφέρει αξία στην ελληνική κοινωνία, οικονομία και αγορά.

Ειδικότερα, στην Ελλάδα, όπου η εταιρία δραστηριοποιείται τα τελευταία 25 χρόνια, με τα προϊόντα TENA, Libero, Libresse, Zewa και Tork, στηρίζει την ελληνική βιομηχανία και αγορά, βελτιώνει την καθημερινότητα των Ελλήνων, μέσω των πρωτοπόρων και υψηλής ποιότητας προϊόντων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα και συμβάλλει στην ανάπτυξη της κοινωνίας, μέσω των θέσεων εργασίας που προσφέρει, του ευρέος δικτύου συνεργατών της και του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας που υλοποιεί προς όφελος κοινωνικών ομάδων και οργανισμών που χρήζουν κοινωνικής και οικονομικής στήριξης.

Η εταιρία δεσμεύεται να συνεχίσει να επενδύει στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη και δέσμευση για την υλοποίηση του οράματός της να είναι προμηθευτής προϊόντων υγιεινής, με ηγετική θέση στην αγορά και κορυφαίο εργασιακό περιβάλλον».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v