Concept: Ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις για την EZA

Η CONCEPT Communication Strategies ανέλαβε την επικοινωνία σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης και των επιμέρους brands Pils HELLAS, BLUE island και BERLIN.

Concept: Ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις για την EZA
Η CONCEPT Communication Strategies ανέλαβε την επικοινωνία σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης και των επιμέρους brands Pils HELLAS, BLUE island και BERLIN στους τομείς των Media Relations, Brand Building, Social Media Relations, Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προωθητικών Ενεργειών και Χορηγικών Προγραμμάτων.

Η Γιώτα Χουλιαρά, Managing Director της Concept Communication Strategies δήλωσε σχετικά:

«Η εμπιστοσύνη που έδειξε η εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία στην εταιρεία μας, μας τιμά ιδιαίτερα καθώς πρόκειται για μια ελληνική επιχείρηση που συμμετέχει ενεργά στην αποκεντρωμένη ανάπτυξη της οικονομίας της Ελλάδας και διαγράφει ανοδική τροχιά στην αγορά ζυθοποιίας τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας είναι σε συνεργασία με την εzα να αναδείξουμε μία από τις υγιείς δυνάμεις της χώρας μας που διαθέτουν σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης και να ενισχύσουμε με πρωτότυπες ιδέες την επικοινωνία των brands και της εταιρείας συνολικά».

O Δημήτρης Στάης, Marketing Director της εzα, πρότυπος ελληνική ζυθοποιία δήλωσε:

«Πιστεύουμε ότι μέσα από τη συνεργασία με την CONCEPT Communication Strategies μπορούμε να αναδείξουμε με τον καλύτερο τρόπο το όραμα της εzα. Οι πρώτοι μήνες της συνεργασίας δείχνουν ότι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και αξίες οργάνωσης και συστηματικότητας με την εταιρεία». .

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v