Eurobank:Kαμία επαφή με MIG ή άλλους επενδυτές

Η Eurobank δεν έχει πραγματοποιήσει καμία επαφή είτε με εκπροσώπους της ΜIG είτε με άλλους επενδυτές, από την 7η Απριλίου, ημερομηνία κατά την οποία ενημερώθηκε για την αναστολή του deal με την Εθνική.

Eurobank:Kαμία επαφή με MIG ή άλλους επενδυτές
Η Eurobank δεν έχει πραγματοποιήσει καμία επαφή είτε με εκπροσώπους της ΜIG είτε με άλλους επενδυτές από την 7η Απριλίου, ημερομηνία κατά την οποία ενημερώθηκε για την αναστολή του deal με την Εθνική.

Οπως αναφέρει η τράπεζα, σε απάντηση του από 10/04/2013 ερωτήματος της ΕΚ, σε σχέση με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της www.bankingnews.gr, ενημερώνει ότι από την Κυριακή 7 Απριλίου 2013, ημερομηνία κατά την οποία ενημερώθηκε για την απόφαση των αρμοδίων θεσμικών αρχών σχετικά με την αναστολή των διαδικασιών συγχώνευσής της με την Εθνική  και την ανεξάρτητη ανακεφαλαιοποίησή της, δεν έχει πραγματοποιήσει καμία επαφή είτε με εκπροσώπους της MIG είτε με άλλους επενδυτές.

Η Τράπεζα αξιολογεί όλες τις πιθανές επιλογές και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία θα προβεί, εμπροθέσμως και προσηκόντως, στις δέουσες γνωστοποιήσεις, αναφέρει η Eurobank.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v