Ryanair: Ρεκόρ προκρατήσεων για τα Χανιά

Την άνοδο του ελληνικού τουρισμού, την οποία εκτιμούν όλοι οι παράγοντες της αγοράς, επιβεβαιώνουν τα στοιχεία των προκρατήσεων της Ryanair για την πόλη των Χανίων.

  • της Μάρως Τσαντήλα
Ryanair: Ρεκόρ προκρατήσεων για τα Χανιά
Την άνοδο του ελληνικού τουρισμού, την οποία εκτιμούν όλοι οι παράγοντες της αγοράς, επιβεβαιώνουν τα στοιχεία των προκρατήσεων της Ryanair για την πόλη των Χανίων, όπου η εταιρεία από τις 15 Απριλίου θα ξεκινήσει τη λειτουργία της πρώτης βάσης της στην Ελλάδα.

Η χαμηλού κόστους αεροπορική ανακοίνωσε ρεκόρ προκρατήσεων για τα Χανιά. Μέσω των 25 προορισμών της, συμπεριλαμβανομένων και 10 νέων, η Ryanair εκτιμά ότι θα μεταφέρει πάνω από 500.000 επιβάτες ετησίως από και προς το αεροδρόμιο των Χανίων, δημιουργώντας, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει, πάνω από 160 εκατ. ευρώ τουριστικά έσοδα, και συμβάλλοντας στη διατήρηση πάνω από 500 θέσεων εργασίας στον νομό των Χανίων.

Η Ryanair επεκτείνεται στα Χανιά με τη στάθμευση ενός αεροσκάφους στο αεροδρόμιο, ενώ δέκα νέοι προορισμοί εντάσσονται στα δρομολόγιά της, με αφετηρία το "Ιωάννης Δασκαλογιάννης". Αεροσκάφη της αεροπορικής θα αναχωρούν για Billund, Bremen, Bristol, Eindhoven, Katowice, Marseille, Memmingen, Θεσσαλονίκη, Venice, Vilnius και Warsaw.

Συνολικά, η Ryanair θα πραγματοποιεί 106 πτήσεις την εβδομάδα και σε ετήσια βάση υπολογίζεται ότι θα εξυπηρετήσει περίπου 500.000 επισκέπτες.

Η βάση της στα Χανιά θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στις 25 Απριλίου, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία το ποσό που επενδύεται στον νομό Χανίων ξεπερνά τα 85 εκατ. δολάρια.

Με αφορμή το ρεκόρ των προκρατήσεων στη νέα βάση της στα Χανιά, η Ryanair προσφέρει προς πώληση 100.000 θέσεις σε όλο το ευρωπαϊκό δίκτυό της, με ναύλους που αρχίζουν από 15,99 ευρώ, για ταξίδια σε όλη την Ευρώπη, για τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν από την ιστοσελίδα της στο www.ryanair.com πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 18 Απριλίου 2013.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v