ΣΩΛΚ: Επενδύει σε νέα μονάδα παραγωγής

Η ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. ανακοινώνει την υπογραφή Σύμβασης με τη γερμανική εταιρία κατασκευής εξοπλισμού SMS Meer, για την προμήθεια μονάδας παραγωγής σωλήνων ευθείας ραφής.

ΣΩΛΚ: Επενδύει σε νέα μονάδα παραγωγής
Η Σωληνουργεία Κορίνθου Α.Ε. ανακοινώνει την υπογραφή Σύμβασης με τη γερμανική εταιρία κατασκευής εξοπλισμού SMS Meer, για την προμήθεια μονάδας παραγωγής σωλήνων ευθείας ραφής μεγάλης διαμέτρου τύπου LSAW-JCOE.

Η νέα μονάδα θα είναι σε θέση να παράγει σωλήνες με εξωτερική διάμετρο από 18’’ έως 56’’, πάχος τοιχώματος έως 40mm και μήκος σωλήνα έως 18,3 μέτρα και ποιότητα χάλυβα υψηλής αντοχής έως Χ100. Η ετήσια παραγωγική δυναμικότητα θα είναι 400.000 τόνοι σωλήνων.

Σημειώνεται ότι οι νέοι σωλήνες LSAW θα χρησιμοποιηθούν σε έργα ενεργειακού εφοδιασμού στην περιοχή της Μεσογείου, στον Κόλπο του Μεξικού, στη Λατινική Αμερική, στη Δυτική / Ανατολική Αφρική στη Βόρεια Θάλασσα και αλλού.

Με τη νέα αυτή επένδυση, η Σωληνουργεία Κορίνθου επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων της, με στόχο να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για σωλήνες υψηλής αντοχής και καταπόνησης, που χρησιμοποιούνται σε κατασκευή υποθαλάσσιων και χερσαίων αγωγών μεταφοράς φυσικού αερίου και πετρελαίου.

Η έναρξη λειτουργίας της συγκεκριμένης μονάδας αναμένεται στις αρχές του 2015.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v