Eurobank: Στις 30/4 η Γενική Συνέλευση

Την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με την έκδοση νέων κοινών μετοχών για την άντληση συνολικά 5,89 εκατ. ευρώ , καλυπτόμενη με εισφορά σε είδος του ΤΧΣ, καλείται να αποφασίσει η έκτακτη ΓΣ της Eurobank, στις 30/4.

Eurobank: Στις 30/4 η Γενική Συνέλευση
Την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με την έκδοση νέων κοινών μετοχών για την άντληση συνολικά 5,89 εκατ. ευρώ, καλυπτόμενη με εισφορά σε είδος του ΤΧΣ, καλείται να αποφασίσει η έκτακτη ΓΣ της Eurobank, στις 30 Απριλίου 2013.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Μείωση του κοινού μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζα μέσω της αύξησης της ονομαστικής αξίας έκαστης κοινής ονομαστικής μετά ψήφου μετοχής της Τράπεζας και μείωσης του συνολικού αριθμού αυτών με συνένωση των εν λόγω μετοχών (reverse split), και μείωση ονομαστικής αξίας έκαστης κοινής ονομαστικής μετά ψήφου μετοχής της Τράπεζας με σκοπό τον σχηματισμό ισόποσου ειδικού αποθεματικού.

2. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με την έκδοση νέων κοινών μετοχών για την άντληση συνολικά 5,89 εκατ. ευρώ , καλυπτόμενη με εισφορά σε είδος του ΤΧΣ.
 
3. Ανακοίνωση εκλογής των νέων μελών του ΔΣ.

***Αναλυτικά η Πρόσκληση σε έκτακτη ΓΣ της Eurobank και οι πληροφορίες για τη ΓΣ, δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v