Tetra Pak: Αύξηση 4,3% στις πωλήσεις το 2012

Η Tetra Pak είδε τις καθαρές της πωλήσεις να αγγίζουν τα €11,6 δισ. το 2012, αριθμός που αντιστοιχεί σε αύξηση της τάξεως του 4,3% σε σύγκριση με το 2011,σε συγκρίσιμους όρους.

Tetra Pak: Αύξηση 4,3% στις πωλήσεις το 2012
Η Tetra Pak είδε τις καθαρές της πωλήσεις να αγγίζουν τα €11,6 δισ. το 2012,αριθμός που αντιστοιχεί σε αύξηση της τάξεως του 4,3% σε σύγκριση με το 2011,σε συγκρίσιμους όρους.

Αναλυτικότερα:

Η χρονιά έκλεισε με αύξηση των καθαρών πωλήσεων κατά 4,2% σε σχέση με το 2011 με τα σημαντικότερα ποσοστά αύξησης να σημειώνονται σε αγορές όπως αυτών της Ανατολικής Ευρώπης, της Νότιας και Νοτιανατολικής Ασίας, της Βόρειας Αμερικής αλλά και της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής.

Παράλληλα, η εταιρεία πέτυχε διψήφιο ποσοστό αύξησης των καθαρών της πωλήσεων στις αγορές της Μέσης Ανατολής και της Υποσαχάριας Αφρικής.

Στα €1,29 δισ. οι καθαρές πωλήσεις στον τομέα της επεξεργασίας

Η Tetra Pak κατάφερε να αυξήσει τις καθαρές της πωλήσεις παγκοσμίως κατά 5,2% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, ενώ τα μεγαλύτερα ποσοστά αύξησης σημειώθηκαν, μεταξύ άλλων, στη Βόρεια Ευρώπη και την Κεντρική και Νότια Αμερική.

«Η οικονομική κατάσταση εξακολουθεί να είναι δύσκολη, με την ανάπτυξη να επιβραδύνεται σε σχέση με το παρελθόν, ειδικότερα στην Κίνα και στη Βραζιλία που αποτελούν τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες.

Χρειάστηκε να πάρουμε μερικές δύσκολες αποφάσεις κατά το προηγούμενο έτος προκειμένου να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, υπηρεσιών και εγκαταστάσεων που θα επιτρέψουν στους πελάτες, στους εμπόρους και στους προμηθευτές μας να εξελίξουν τη δραστηριότητά τους μέσα στα επόμενα χρόνια», σχολίασε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Tetra Pak, κ. Dennis Jonsson, τονίζοντας παράλληλα πως η Tetra Pak συνεχίζει να επενδύει στο στόχο να παρέχει στους πελάτες της άρτια προϊόντα στη σωστή τιμή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v