Kleemann: Παρουσία στις μεγαλύτερες εκθέσεις

Το παρόν στις μεγαλύτερες εκθέσεις του κλάδου της παγκοσμίως δίνει και φέτος η ελληνική πολυεθνική εταιρία συστημάτων ανελκυστήρων Kleemann. Συμμετοχή σε εκθέσεις στη Μολδαβία, στη Σερβία και στην Κίνα

Kleemann: Παρουσία στις μεγαλύτερες εκθέσεις
Το παρόν στις μεγαλύτερες εκθέσεις του κλάδου της παγκοσμίως δίνει και φέτος η ελληνική πολυεθνική εταιρία συστημάτων ανελκυστήρων Kleemann,όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Μετά τη συμμετοχή της στην έκθεση της Μολδαβίας MOLDCONSTRUCT στις 20 - 23 Μαρτίου, η KLEEMANN παρουσίασε τα προϊόντα της στη διεθνή έκθεση Asansor της Κωνσταντινούπολης που πραγματοποιήθηκε στις 4 - 7 Απριλίου.

Η επιτυχία της έκθεσης είναι έκδηλη από τα αποτελέσματα που προκύπτουν από τις έρευνες επισκεψιμότητας, με την προσέλευση 26.638 επαγγελματιών επισκεπτών από 72 χώρες. H KLEEMANN για μια ακόμη φορά συγκέντρωσε τα βλέμματα των επισκεπτών για το εύρος και την ποιότητα των προϊόντων που παρουσίασε, όπως και για το εκλεπτυσμένο design των θαλάμων Future Trend.

Μετά την επιτυχημένη παρουσία στην έκθεση της Κωνσταντινούπολης, η KLEEMANN Liftovi, η θυγατρική της KLEEMANN στη Σερβία, συμμετείχε στη διεθνή έκθεση International Building Trade Fair του Βελιγραδίου. Επόμενος σταθμός είναι το Ηνωμένο Βασίλειο όπου, στις 22 και 23 Μαΐου, η εταιρία καθώς και η βρετανική θυγατρική της KLEEMANN Lifts UK θα συμμετέχουν στην έκθεση Liftex του Λονδίνου.

Με στόχο την ισχυροποίηση της παρουσίας της τόσο στη μεγάλη αγορά της Ρωσίας όσο και στις αραβικές χώρες, η εταιρία θα συμμετέχει στη διεθνή έκθεση Lift Expo Russia της Μόσχας (6-8 Ιουνίου), στην οποία θα συμμετέχουν περισσότεροι από 200 εκθέτες και εκτιμάται ότι θα την επισκεφθούν τουλάχιστον 6000 επισκέπτες από 30 χώρες. Στη συνέχεια η KLEEMANN θα παρουσιάσει τα προϊόντα της στην έκθεση κατασκευών Project Lebanon 2013 του Λιβάνου (4-7 Ιουνίου). Αξίζει να σημειωθεί ότι η Project Lebanon -με περισσότερους από 800 εκθέτες και 21.000 επισκέπτες- αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του κατασκευαστικού κλάδου της Μέσης Ανατολής.

Επίσης, ισχυρό χαρτί για την επέκτασή της στην αγορά της Κίνας αλλά και της Ασίας γενικότερα, αποτελεί η συμμετοχή της KLEEMANN και της κινέζικης θυγατρικής της στην τριήμερη έκθεση China International Elevator Exhibition 2013 της Σαγκάης η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10-13 Ιουνίου. Η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου των ανελκυστήρων παγκοσμίως. Στο πλαίσιο αυτής της διοργάνωσης, η εταιρία θα παρουσιάσει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της καθώς και τη σειρά Kleemann Design.

Με την συμμετοχή των εταιριών του ομίλου στις διεθνείς εκθέσεις αναμένεται να ισχυροποιηθεί περαιτέρω η θέση του στη διεθνή αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v