Προσφορά εξετάσεων από την Ευρωκλινική Αθηνών

Προληπτικό έλεγχο καρδιάς στην προνομιακή τιμή των 60 ευρώ προσφέρει η Ευρωκλινική Αθηνών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Υπέρτασης.

Προσφορά εξετάσεων από την Ευρωκλινική Αθηνών
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Υπέρτασης, η Ευρωκλινική Αθηνών παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας προληπτικού ελέγχου καρδιάς που περιλαμβάνει Ουρία, Κρεατινίνη, Χοληστερίνη, HDL, LDL, Οξαλοξεϊκή τρανσαμινάση ορού (SGOT ASAT), Πυροσταφυλική τρανσαμινάση ορού (SGPT ALT), γ-GT και Τεστ κόπωσης, στην προνομιακή τιμή των 60 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για όσους τηλεφωνήσουν την Παρασκευή 17 Μαΐου από τις 09:00 έως τις 15:00 και κλείσουν ραντεβού στο τηλ. 210 6416051-052.

Οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και 31/5/2013.


Νέος Ιατρικός Διευθυντής στην Ευρωκλινική Αθηνών


Ο κος Ανδρέας Κωνσταντίνου ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας της Ευρωκλινικής Αθηνών μετά από 12 χρόνια ιδιαίτερα επιτυχούς πορείας στον Όμιλο ως Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής.

Ο κος Παύλος Τρυποσκιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής, δήλωσε: «Δέσμευσή μας στον Όμιλο Ευρωκλινικής είναι η συνεχής βελτίωση του υψηλού επιπέδου παρεχομένων υπηρεσιών υγείας ανταποκρινόμενοι πλήρως στις διεθνείς ιατρικές και νοσηλευτικές πρακτικές και ικανοποιώντας όλες τις ανάγκες υγείας των ασθενών μας. Το υψηλό επιστημονικό επίπεδο και η μακρά πείρα του κου Ανδρέα Κωνσταντίνου αποτελούν κορυφαία εχέγγυα για την υλοποίηση των δεσμεύσεών μας και την συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της Ευρωκλινικής Αθηνών».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v