Microland: Ενέργειες άρσης της αναστολής μετοχών

Σε διευκρινίσεις προχώρησε σήμερα η Microland αναφορικά με το σχέδιο ανασυγκρότησης του ομίλου Altec και της ολοκλήρωσης των ενεργειών για την άρση αναστολής των μετοχών της εταιρείας.

Microland: Ενέργειες άρσης της αναστολής μετοχών
Σε διευκρινίσεις προχώρησε σήμερα η Microland αναφορικά με το σχέδιο ανασυγκρότησης του ομίλου Altec και της ολοκλήρωσης των ενεργειών για την άρση αναστολής των μετοχών της εταιρείας.

Αναλυτικά, η διοίκηση της εταιρείας «Microland» σε συνέχεια της από 2/11/2012 απόφασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, σχετικά με την παροχή προθεσμίας 18 μηνών για την ολοκλήρωση των ενεργειών οι οποίες θα επιφέρουν την άρση των λόγων αναστολής των μετοχών της εταιρείας, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό τα ακόλουθα:

Το σχέδιο ανασυγκρότησης του Ομίλου Altec (έτσι όπως αυτό έχει κοινοποιηθεί σε προηγούμενες ανακοινώσεις της εταιρείας), στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η θυγατρική εταιρεία «Microland ΑΕΒΕ», συνεχίζεται απρόσκοπτα.

Στην έκθεση ανασυγκρότησης, περιλαμβάνονται μια σειρά από μέτρα στην κατεύθυνση της ομαλοποίησης των συνεπειών που είχε για το σύνολο των εταιρειών του Ομίλου Altec, η οικονομική κατάρρευση της θυγατρικής «Altec Telecoms».

Οι αρνητικές οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελληνική αγορά, μετρίασαν τον αντίκτυπο που είχαν τα ως άνω μέτρα στην πορεία ανασυγκρότησης της εταιρείας.

Η διοίκηση της εταιρείας βρίσκεται σε αναμονή για την περίπτωση που υπάρξουν πρόσφορες συνθήκες για επιχειρηματική ανάπτυξη ενώ εξετάζονται διάφορα σενάρια εξυγίανσης, αναδιάρθρωσης και ανόρθωσης της εταιρείας στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον και στις παρούσες συνθήκες όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί.

Για τον λόγο αυτό οι μέτοχοι της εταιρείας στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση θα εξετάσουν πιθανά ενδεχόμενα εξυγίανσης αυτής.

Μόλις η διοίκηση της εταιρείας μας καταλήξει στην πλέον ενδεδειγμένη πρόταση που θα αφορά στην πορεία της εταιρείας, θα προβεί σε έγκαιρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v