Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurodrip: Αίτηση άσκησης δικαιώματος εξαγοράς

Αίτηση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς 788.254 μετοχών της Eurodrip που δεν κατέχει μετά το τέλος της δημόσιας πρότασης έναντι 1,53 ευρώ ανά μετοχή, υπέβαλε η P&P Water Holdings.

Eurodrip: Αίτηση άσκησης δικαιώματος εξαγοράς
Αίτηση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς των μετοχών της Eurodrip που δεν κατέχει μετά το τέλος της δημόσιας πρότασης και ανέρχονται σε 788.254 μετοχές, υπέβαλε στις 16 Μαΐου η P&P Water Holdings (Greece).

Ειδικότερα, με την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης και του χρηματικού διακανονισμού της δημόσιας πρότασης στις 15 Μαΐου 2013, η P&P Water Holdings (Greece) κατέχει συνολικά 43.660.346 μετοχές της εταιρίας, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό περίπου 98,23% του συνολικού αριθμού των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της.

Κατόπιν των ανωτέρω η P&P Water Holdings (Greece) με αίτησή της προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αιτείται την έγκριση του δικαιώματος εξαγοράς των υπολοίπων μετοχών της Eurodrip, οι οποίες ανέρχονται σε 788.254 μετοχές, προσφέροντας για κάθε μία από αυτές το ποσό του1,53 ευρώ σε μετρητά (μετά την αφαίρεση του προβλεπόμενου φόρου συναλλαγών 0,20%), το οποίο ισούται με το αντάλλαγμα που προσέφερε στη δημόσια πρόταση.

Συννημένα με την αίτηση του δικαιώματος εξαγοράς, υποβλήθηκε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η από 16 Μαΐου 2013 βεβαίωση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος με την οποία βεβαιώνεται ότι η P&P Water Holdings (Greece) διαθέτει τα απαραίτητα μέσα για την καταβολή του συνόλου του τιμήματος που ενδέχεται να καταβληθεί σε μετρητά δυνάμει της άσκησης του δικαιώματος εξαγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v