Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Ok από Ελεγκτικό για τα Λαχεία

Εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο η απόκτηση των Κρατικών Λαχείων από την κοινοπραξία υπό τον ΟΠΑΠ όπως είπε νωρίτερα κατά την τηλεδιάσκεψη για τα αποτελέσματα τριμήνου ο επικεφαλής του οργανισμού Κ. Λουρόπουλος.

ΟΠΑΠ: Ok από Ελεγκτικό για τα Λαχεία
Εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο η απόκτηση των Κρατικών Λαχείων από την κοινοπραξία υπό τον ΟΠΑΠ, όπως είπε νωρίτερα κατά την τηλεδιάσκεψη για τα αποτελέσματα τριμήνου, ο επικεφαλής του οργανισμού Κ. Λουρόπουλος.

Ο κ. Λουρόπουλος υποστήριξε πως αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία δημιουργίας της εταιρείας, από τα μέλη της κοινοπραξίας, προκειμένου στη συνέχεια να υπογραφεί η σύμβαση με το ΤΑΙΠΕΔ. Απέφυγε να δεσμευτεί για το πότε θα υπογραφεί η σύμβαση καθώς αναμένονται εγκρίσεις από τις Επιτροπές Ανταγωνισμού της Ελλάδας και της Κύπρου καθώς και από τη Βουλή.

Για τα VLTs, ο κ. Λουρόπουλος είπε πως η Κομισιόν έλαβε νέα προθεσμία για την έκδοση απόφασης επί του κανονισμού. Θα εκδοθεί τελικά περί τα τέλη Ιουλίου, αντί για τις αρχές Απριλίου, όπως είχε αρχικώς προγραμματιστεί. Ο ΟΠΑΠ βρίσκεται σε συζητήσεις με τους πράκτορες προκειμένου να διαπιστώσει πόσοι εξ αυτών θέλουν να συμμετάσχουν σε VLT Halls.

"Η νέα αναβολή από την Κομισιόν δεν ήταν αναμενόμενη", είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού.

Για το Ιντερνετικό Στοίχημα επανέλαβε πως συνεχίζονται οι συζητήσεις με την GTECH.

Ο επικεφαλής του ΟΠΑΠ αναφέρθηκε και στις αλλαγές στους κανονισμούς των παιχνιδιών, που εκτιμά πως θα εγκριθούν από την Επιτροπή Παιγνίων στις αρχές του φθινοπώρου. Οι νέοι κανονισμοί, που θα περιλαμβάνουν και τα Διαδικτυακά Παιχνίδια, θα επιτρέψουν στον οργανισμό να προσφέρει μεγαλύτερες αποδόσεις και θα ενισχύσουν τα έσοδα, είπε ο κ. Λουρόπουλος.

Οι μεγαλύτερες αποδόσεις συνδέονται με αλλαγές στις προμήθειες των πρακτόρων (θα συνδεθεί η προμήθεια με την απόδοση των πρακτόρων, όπως είπε ο κ. Λουρόπουλος). Ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο ΟΠΑΠ θα πετύχει τα καθαρά κέρδη των 116 εκατ. ευρώ που περιλαμβάνει το σχέδιο που παρουσίασε προ τριμήνου στους υποψήφιους αγοραστές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v