Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίσκεψη Προβόπουλου σε Υποκαταστήματα

Πρόγραμμα επισκέψεων σε 375 Υποκαταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας σε όλη την ελληνική επικράτεια, που διήρκεσε ενάμιση μήνα, ολοκλήρωσε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Εμπορικής, Γ. Προβόπουλος, με στόχο την ενθάρρυνση και την αφύπνιση του προσωπικού.

Επίσκεψη Προβόπουλου σε Υποκαταστήματα
Ο πρόεδρος της Εμπορικής Τράπεζας, Γ. Προβόπουλος, ολοκλήρωσε σήμερα στη Θεσσαλονίκη πρόγραμμα επισκέψεων σε 375 Υποκαταστήματα της Τράπεζας σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων του κ. Προβόπουλου διήρκεσε ενάμιση μήνα και, όπως τόνιζαν στελέχη της τραπεζικής αγοράς, πρόκειται για την πρώτη ύστερα από 20 χρόνια επίσκεψη επικεφαλής της Εμπορικής Τράπεζας στο σύνολο των καταστημάτων του ιδρύματος.

Ο κ. Προβόπουλος συνάντησε από κοντά τους εργαζόμενους στα καταστήματα της Εμπορικής, ανέπτυξε τους στόχους της νέας διοίκησης και άκουσε τους προβληματισμούς του προσωπικού για το μέλλον της τράπεζας.

Στόχος των επαφών του κ. Προβόπουλου ήταν η ενθάρρυνση και η αφύπνιση του προσωπικού της τράπεζας, προκειμένου να βελτιώσουν τη θέση του ιδρύματος στο αυξανόμενο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v