Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Το χρονοδιάγραμμα για την εισαγωγή των νέων μετοχών στο ΧΑ

Στις 2 Δεκεμβρίου ξεκινά η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών και όλων των υφιστάμενων μετά το reverse split. Αναστολή διαπραγμάτευσης για τους τίτλους της τράπεζας από 27 Νοεμβρίου έως και 1η Δεκεμβρίου. Το πλήρες χρονοδιάγραµµα.

Eurobank: Το χρονοδιάγραμμα για την εισαγωγή των νέων μετοχών στο ΧΑ

Το χρονοδιάγραμμα για την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών έδωσε στη δημοσιότητα η Eurobank.

Το προβλεπόµενο χρονοδιάγραµµα για την εισαγωγή των Νέων Μετοχών έχει ως εξής:

Η ανακοίνωση της Eurobank

Η Τράπεζα Eurobank Ergasias A.E. (εφεξής η «Τράπεζα») ανακοινώνει, σύµφωνα µε τον Κανονισµό 809/2004 της Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και το ν.3401/2005, όπως ισχύουν, ότι από την 26/11/2015 θέτει στη διάθεση του επενδυτικού κοινού το εγκριθέν στην από 26/11/2015 συνεδρίαση του ∆ιοικητικού Συµβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Ενηµερωτικό ∆ελτίο για την εισαγωγή προς διαπραγµάτευση στο Χρηµατιστήριο Αθηνών των 2.038.920.000 νέων κοινών ονοµαστικών µετοχών της (εφεξής οι «Νέες Μετοχές») που προέκυψαν από την αύξηση του µετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας µε την καταβολή µετρητών, σύµφωνα µε την απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των µετόχων της 16ης Νοεµβρίου 2015.

Σηµειώνεται ότι σε περίπτωση που το ανωτέρω χρονοδιάγραµµα µεταβληθεί, θα υπάρξει ενηµέρωση του επενδυτικού κοινού µε σχετική ανακοίνωση της Τράπεζας. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v