Καθημερινή: Παραίτηση Ν. Ναούμη από το Δ.Σ.

Την παραίτηση του κ. Νικόλαου Ναούμη, μέλους του Δ.Σ. και συμβούλου έκδοσης για τεχνικά θέματα της εφημερίδας, από το διοικητικό της συμβούλιο ανακοίνωσε η Καθημερινή. Το παραιτηθέν μέλος του Δ.Σ. δεν θα αντικατασταθεί.

Καθημερινή: Παραίτηση Ν. Ναούμη από το Δ.Σ.


Η Καθημερινή ανακοινώνει ότι στις 28/5/2013 το μέλος του Δ.Σ. κ. Νικόλαος Ναούμης, ο οποίος ήταν και σύμβουλος έκδοσης για τεχνικά θέματα της εφημερίδας «Η Καθημερινή», παρέδωσε στην εταιρία την παραίτησή του από το Δ.Σ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το παραιτηθέν μέλος του Δ.Σ. δεν θα αντικατασταθεί. Ως εκ τούτου, κατά τη συνεδρίαση του στις 28/5/2013 το Δ.Σ. ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:


Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου: Αριστείδης Αλαφούζος του Iωάννη, Εκτελεστικό Μέλος.

Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου: Ιωάννης Αλαφούζος του Αριστείδη, Μη εκτελεστικό Μέλος.

Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου: Γεώργιος Κωνσταντινίδης του Θεοδώρου, Μη Εκτελεστικό Ανεξάρτητο Μέλος.
Διευθύνων Σύμβουλος: Θεμιστοκλής Αλαφούζος του Αριστείδη, Εκτελεστικό Μέλος.

Μέλη: Μάρθα Ζώη-Δερτιλή του Θεοφάνους, Εκτελεστικό Μέλος, Αλέξανδρος Παπαχελάς του Αριστομένη, Εκτελεστικό Μέλος και Σύμβουλος σε θέματα Διεθνών Συνεργασιών, Παναγιώτης Βουρλούμης του Ανδρέα, Μη Εκτελεστικό Ανεξάρτητο Μέλος, Παναγιώτης (Τάκης) Αθανασόπουλος του Ιωάννη, Μη Εκτελεστικό Ανεξάρτητο Μέλος, Ιωάννης Κοντέλλης του Εμμανουήλ, Μη Εκτελεστικό Ανεξάρτητο Μέλος και Γρηγόριος Τιμαγένης του Ιωάννου, Μη Εκτελεστικό Μέλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v