Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δίας Ιχθ: Στο 53% η συμμετοχή της Tethys Ocean

Στο 53% περιορίστηκε η συμμετοχή της Tethys Ocean BV στην εταιρεία Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δίας Ιχθ: Στο 53% η συμμετοχή της Tethys Ocean

Στο 53% από 60,86% προηγουμένως, περιορίστηκε η συμμετοχή της Tethys Ocean BV στην εταιρεία Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες λόγω μερικής άρσης υφισταμένου ενεχύρου και παράλληλης σύστασης νεωτέρων ενεχύρων.

Αναλυτικά η Δίας Ιχθ. ανακοίνωσε:

1) Αναφορικά με την εταιρεία Tethys Ocean BV λόγω μερικής άρσης υφισταμένου ενεχύρου και παράλληλης σύστασης νεωτέρων ενεχύρων, επήλθε μεταβολή στο ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει μεγαλύτερη από 3% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου στην Εταιρεία. Ειδικότερα η Tethys Ocean BV κατέχει άμεσα 15.984.305 δικαιώματα ψήφου στην Εταιρεία (ήτοι ποσοστό 53% των δικαιωμάτων ψήφου) ενώ πριν την εν λόγω μεταβολή, κατείχε 18.355.915 δικαιώματα ψήφου (ήτοι ποσοστό 60,86% των δικαιωμάτων ψήφου)

2) Η εταιρεία Linnaeus Capital Partners BV, γνωστοποίησε ότι είναι η κατά 100% μητρική της Tethys Ocean BV και κατά συνέπεια αφενός ελέγχει έμμεσα (όπως αναλύεται ανωτέρω) τις μετοχές και δικαιώματα ψήφου που κατέχει η Tethys Ocean BV στην Εταιρεία, αφετέρου συντρέχουν στο πρόσωπό της οι υπό (1) μεταβολές ως έμμεση συμμετοχή.

3) Η εταιρεία I.I.H.C Industrial Investments Ltd, γνωστοποίησε ότι είναι η κατά 100% μητρική της Linnaeus Capital Partners BV και κατά συνέπεια αφενός ελέγχει έμμεσα (όπως αναλύεται ανωτέρω) τις μετοχές και δικαιώματα ψήφου που κατέχει η Tethys Ocean BV στην Εταιρεία, αφετέρου συντρέχουν στο πρόσωπό της οι υπό (1) μεταβολές ως έμμεση συμμετοχή.

4) Ο κ. Kahka Bendukidze, γνωστοποίησε ότι ελέγχει κατά 69,97% την I.I.H.C Industrial Investments Ltd που είναι η κατά 100% μητρική της Linnaeus Capital Partners BV, η οποία είναι κατά 100% μητρική της Tethys Ocean BV και κατά συνέπεια αφενός ελέγχει έμμεσα (όπως αναλύεται ανωτέρω) τις μετοχές και δικαιώματα ψήφου που κατέχει η Tethys Ocean BV στην Εταιρεία, αφετέρου συντρέχουν στο πρόσωπό του οι υπό (1) μεταβολές ως έμμεση συμμετοχή

5) Η Τράπεζα Eurobank Ergasias που ελέγχεται από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, την 13/06/2103 προέβη σε άρση ενεχύρου επί 2.431.247 δικαιωμάτων ψήφου. Ειδικότερα η Τράπεζα Eurobank Ergasias κατέχει έμμεσα 5.108.648 δικαιώματα ψήφου στην Εταιρεία (ήτοι ποσοστό 16,94% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου) ενώ πριν την εν λόγω μεταβολή κατείχε έμμεσα 7.539.895 δικαιώματα ψήφου (ήτοι ποσοστό 25% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου).

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v