ΙΝΛΟΤ: Ανανέωση σύμβασης με τη λοταρία του Οχάιο

Tην ανανέωση του συμβολαίου διαχείρισης λειτουργίας των συστημάτων της Λοταρίας του Οχάιο για τη διετία 2014-2015, ανακοίνωσε σήμερα η Intralot.

ΙΝΛΟΤ: Ανανέωση σύμβασης με τη λοταρία του Οχάιο

Η Intralot ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου διαχείρισης λειτουργίας των συστημάτων της Λοταρίας του Οχάιο για τη διετία 2014-2015, καθώς και τη δυνατότητα επέκτασης του συμβολαίου για δύο (2) επιπλέον έτη έως το 2021.

O προϋπολογισμός της Λοταρίας εγκρίνεται κάθε δύο έτη από την Πολιτεία και ως εκ τούτου τα συμβόλαια πρέπει να ανανεώνονται κάθε δύο χρόνια. Τόσο η δυνατότητα επέκτασης, όσο και η ανανέωση του συμβολαίου εγκρίθηκαν ομόφωνα από το Ελεγκτικό Συμβούλιο της Λοταρίας, το οποίο ενέκρινε επίσης την ενεργοποίηση όρων του συμβολαίου, οι οποίοι περιλαμβάνονταν στην πρόταση που είχε καταθέσει η INTRALOT στο διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η Λοταρία, όπως η εισαγωγή του συστήματος B-ON στα πρωτοποριακά τερματικά αυτοεξυπηρέτησης της εταιρείας.

Η Intralot υπέγραψε το 2008 10ετές συμβόλαιο για τη διαχείριση λειτουργίας των συστημάτων της Λοταρίας του Οχάιο με δυνατότητα ανανέωσης κάθε δύο έτη.

Το έργο ξεκίνησε το 2009 κατόπιν ενός μονοετούς συμβολαίου μετάβασης στο νέο σύστημα. H μετάβαση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες μεταβάσεις σε νέο σύστημα στον κλάδο των λοταριών. Από τότε, η Λοταρία του Οχάιο απολαμβάνει σταθερή ανάπτυξη στα έσοδα της από τα παραδοσιακά παιχνίδια λοταρίας.

Το 2011 η INTRALOT κέρδισε νέο συμβόλαιο στο Οχάιο για την παροχή του συστήματος διαχείρισης και εποπτείας βιντεολόττο (VLT) για μία περίοδο 8 ετών το οποίο ισχύει παράλληλα με το συμβόλαιο της διαχείρισης λειτουργίας των συστημάτων της λοταρίας. Ήδη, τα πρώτα δύο racino στο Οχάιο έχουν συνδεθεί επιτυχώς στο σύστημα της INTRALOT. Επιπλέον, η INTRALOT έχει πραγματοποιήσει μία πολύ σημαντική επένδυση στην Πολιτεία έχοντας ιδρύσει παραγωγική μονάδα κατασκευής τερματικών στο Mason του Οχάιο.

Ο κ. Dennis Berg, Executive Director της Λοταρίας του Οχάιο, δήλωσε κατά τη Συνεδρίαση της Επιτροπής ότι είναι ικανοποιημένος που συνεχίζεται η συνεργασία της λοταρίας με την INTRALOT τη διετία 2014-2015. Ακόμα προσέθεσε ότι η INTRALOT διαθέτει εξοπλισμό αιχμής, μία πρωτοποριακή μονάδα παραγωγής στο Οχάιο, ένα σύστημα το οποίο λειτουργεί το ίδιο καλά ή ακόμα καλύτερα από κάθε σύστημα σε οποιαδήποτε πολιτεία και πως η λοταρία έχει σημειώσει πωλήσεις ρεκόρ τα προηγούμενα χρόνια.

Ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε:

"Έχουμε αναπτύξει μία εποικοδομητική και αμοιβαία επωφελή συνεργασία με τη Λοταρία του Οχάιο. Η ομάδα μας στις ΗΠΑ συνεργάζεται στενά με τη Λοταρία έχοντας έναν κοινό στόχο: να προσφέρουμε ασφαλείς, αποτελεσματικές λύσεις και ελκυστικά νέα προϊόντα προς όφελος της Λοταρίας, των πρακτόρων, των παικτών και της Πολιτείας του Οχάιο. Είμαστε σίγουροι ότι η κορυφαία τεχνολογία μας, η λειτουργική τεχνογνωσία μας διεθνώς και η προσήλωσή μας στην κατανόηση και ικανοποίησή των αναγκών των πελατών μας θα συνεχίσουν να προσφέρουν σημαντική αξία και να υποστηρίζουν την ανοδική πορεία της Λοταρίας."

Ο κ. Tom little, Πρόεδρος και CEO της INTRALOT USA, δήλωσε: "Η απόφαση του Ελεγκτικού Συμβουλίου, όχι μόνο να ανανεώσει το συμβόλαιο μας για την επόμενη διετία, αλλά επίσης να εγκρίνει την επέκτασή του, ενισχύει περαιτέρω την αποδεδειγμένα άριστη συνεργασία μας με τη Λοταρία του Οχάιο. Θα συνεχίσουμε την έξοχη συνεργασία μας υποστηρίζοντας τις προσπάθειες της Λοταρίας να αυξήσει τα έσοδα της προς όφελος της Εκπαίδευσης στην Πολιτεία με την εισαγωγή νέων συναρπαστικών παιχνιδιών σε νέα κανάλια διανομής."

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v