Μοχλός: Απορροφά το Πόρτο Καρράς

Η ΓΣ της Μοχλός ενέκρινε την έναρξη των διαδικασιών συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρείας «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε.» από την εταιρεία «ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΤΕ».

Μοχλός: Απορροφά το Πόρτο Καρράς
Η ΜΟΧΛΟΣ ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιό της θυγατρικής εταιρείας «ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Τ.Ε.» ως και το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε.», θυγατρικής του Ομίλου της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ, στις συνεδριάσεις τους της 28ης Ιουνίου 2013 απεφάσισαν ομόφωνα και:

1. Ενέκριναν την έναρξη των διαδικασιών συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρείας «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε.» από την εταιρεία «ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΤΕ», σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/1993 και του Κ.Ν. 2190/1920.

2. Όρισαν την 30η Ιουνίου 2013 ως ημερομηνία μετασχηματισμού, βάσει της οποίας θα συνταχθούν οι προβλεπόμενοι κατά νόμον Ισολογισμοί μετασχηματισμού.

Όρισαν α) Η «ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Τ.Ε.» την ελεγκτική εταιρεία - που ασκεί ήδη και τον τακτικό έλεγχο της εταιρείας - «GRANT THORNTON Ανώνυμη Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών και Συμβούλων Επιχειρήσεων» με Α.Μ ΣΟΕΛ 127 και β) η» ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε.» την ελεγκτική εταιρεία «ΣΟΛ Α.Ε. Ελεγκτές-Λογιστές» - που ασκεί και τον τακτικό έλεγχο της εταιρείας - με ΑΜ.ΣΟΕΛ 125, γα τον έλεγχο, πιστοποίηση και υπογραφή των ως άνω Ισολογισμών μετασχηματισμού καθώς και για τον προσδιορισμό της λογιστικής=αξίας των εταιρειών.

Ο μετασχηματισμός αυτός κρίνεται απαραίτητος για την ενίσχυση των οικονομικών και λοιπών δεδομένων επανάκρισης του εργοληπτικού πτυχίου της «ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Τ.Ε.» της 4ηςτάξης και της δυνατότητας περαιτέρω αναβάθμισης του σε 5ης, ενώ αναμένεται να συμβάλλει και στη αποτελεσματικότερη επίλυση και επίτευξη των επιχειρηματικώνσχεδιασμών του Ομίλου γενικότερα, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v