Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Στο περίμενε για νέα πακέτα

Τα νέα οικονομικά προγράμματα κατατέθηκαν προς έγκριση από τον ΟΤΕ τους δύο προηγούμενους μήνες και, κατά πληροφορίες, η εισήγηση σε ό,τι αφορά την έγκρισή τους είναι θετική. Γκρίνιες για τις καθυστερήσεις.

  • της Μάρως Τσαντήλα
ΟΤΕ: Στο περίμενε για νέα πακέτα

Στις 11 Ιουλίου αναμένεται ότι θα εξετασθούν από την Ολομέλεια της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων τα νέα τιμολόγια που έχει καταθέσει για έγκριση ο ΟΤΕ.

Τα νέα οικονομικά προγράμματα κατατέθηκαν προς έγκριση από τον ΟΤΕ τους δύο προηγούμενους μήνες και, κατά πληροφορίες, η εισήγηση σε ό,τι αφορά την έγκρισή τους είναι θετική.

Τα νέα πακέτα με τις διακριτικές ονομασίες: "ΟΤΕ Business Conn-x 30 & 50 Mbps", "ΟΤΕ Απεριόριστα plus 6+6", "ΟΤΕ DP 24 Απεριόριστα plus 6+6", "ΟΤΕ Economy 240 6+6", "ΟΤΕ Απεριόριστα 6+6", "ΟΤΕ DP 24 Απεριόριστα" και "ΟΤΕ Business Απεριόριστα με ενδοεταιρικά κινητά" επρόκειτο να συζητηθούν στην συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΕΕΤΤ.

Ωστόσο η συζήτηση ολοκληρώθηκε χωρίς να εξετασθεί το συγκεκριμένο ζήτημα, γεγονός διόλου παράξενο καθώς στην ατζέντα της συγκεκριμένης συνεδρίασης περιλαμβάνονταν 92 θέματα.

Να αναφέρουμε ότι κατά το παρελθόν οι καθυστερήσεις της ΕΕΤΤ στην έγκριση οικονομικών προγραμμάτων του ΟΤΕ είχε προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων από την πλευρά του Οργανισμού με στελέχη του να καταλογίζουν στην Επιτροπή ότι με τους χειρισμούς της δεν αφήνει τον ΟΤΕ να ανταγωνιστεί με όρους αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v