Eurobank:Νέα διοικητική ομάδα και αρμοδιότητες

Στην εκτελεστική επιτροπή θα συμμετέχουν πέραν του CEO Χρ. Μεγάλου και του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου Μ. Κολακίδη, ως γενικοί διευθυντές οι κ.κ. Καραβίας, Βουσβούνης, Ιωάννου, Σιγανός και Κατσούλας.

Eurobank:Νέα διοικητική ομάδα και αρμοδιότητες

Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να γνωστοποιηθεί η νέα διοικητική ομάδα της Eurobank με την ανακοίνωση των μελών της εκτελεστικής επιτροπής και των αρμοδιοτήτων τους.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η εισήγηση Μεγάλου προς το ΤΧΣ είναι η εκτελεστική επιτροπή της Eurobank να απαρτίζεται από τον ίδιο, τον αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλο, Μ. Κολακίδη, και τους κ.κ Καραβία, Βουσβούνη, Ιωάννου, Σιγανό και Κατσούλα ως γενικούς διευθυντές.

Σύμφωνα με πληροφορίες o κ. Φωκίων Καραβίας θα αναβαθμισθεί σημαντικά αναλαμβάνοντας μεγάλο εύρος αρμοδιοτήτων που είχε ο κ. Ν. Καραμούζης. Ειδικότερα θα διατηρήσει το Treasury, τις υπηρεσίες θεματοφυλακής, και πιθανόν το Asset Management ενώ ενδέχεται να αναλάβει και το Private Banking, την ΑΧΕ καθώς και την ευθύνη του Λογιστηρίου.

Ο κ. Βουσβούνης θα διατηρήσει το Corporate και ενδέχεται να αναλάβει το Asset Management ή και το Private Banking ανάλογα με το εύρος των αρμοδιοτήτων του κ. Καραβία.

Ο κ. Π. Κατσούλας θα τεθεί γενικός διευθυντής για τους τομείς της μηχανογράφησης, των προμηθειών και της Στρατηγικής Επενδύσεων ενώ ο κ. Ιωάννου θα είναι γενικός διευθυντής με αρμοδιότητα το retail.

Ο κ. Χ. Σιγανός θα αναλάβει την ευθύνη συγχώνευσης Eurobank – Τ.Τ. - Proton παραμένοντας ταυτόχρονα επικεφαλής του Τ.Τ. ως και την ολοκλήρωση της.

Τέλος ο κ. Μεγάλου κρατά πάνω του τις διεθνείς δραστηριότητες και ο κ. Κολακίδης το Risk Management.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v