Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Μεταθέσεις για κάλυψη κενών θέσεων

Με σύστημα μοριοδότησης θα γίνουν οι μετακινήσεις προσωπικού στην Επιχείρηση αφού πρώτα καταγραφούν οι ανάγκες που υπάρχουν.

ΔΕΗ: Μεταθέσεις για κάλυψη κενών θέσεων

Σύστημα εσωτερικής κινητικότητας εργαζομένων για την κάλυψη κενών θα εφαρμόσει η ΔΕΗ, με βάση τον νέο κανονισμό προσωπικού που έθεσε σε ισχύ. Για την προετοιμασία εφαρμογής του μέτρου θα προηγηθεί καταγραφή των υφιστάμενων κενών στις υπηρεσιακές μονάδες της. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει εσωτερική προκήρυξη για την κάλυψη των κενών θέσεων, ενώ για την επιλογή των υπαλλήλων που θα τις καλύψουν θα ληφθούν υπ' όψιν κριτήρια με μοριοδοτήσεις.

Στις περιπτώσεις όπου δεν θα εκδηλώνεται ενδιαφέρον για την κάλυψη των κενών θέσεων, η διοίκηση θα προχωρά σε μεταθέσεις εφαρμόζοντας και πάλι συγκεκριμένα κριτήρια, υπηρεσιακά και κοινωνικά (ειδικότητες, οικογενειακή κατάσταση, εντοπιότητα κ.λπ.). 

Τέλος, να σημειωθεί ότι από μία αρχική καταγραφή του προσωπικού στις υπηρεσιακές μονάδες της ΔΕΗ έχει προκύψει ύπαρξη πλεονάζοντος προσωπικού σε ορισμένες μονάδες και ελλείψεις σε άλλες, οι οποίες προήλθαν από τις αποχωρήσεις λόγω συνταξιοδότησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v