Nutriart: Αναβλήθηκε για τις 2/9 η έκτακτη γ.σ.

Η τελική πράξη για την εταιρεία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να παιχτεί στις 18 Σεπτεμβρίου ημέρα κατά την οποία έχει ορισθεί να συζητηθεί ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η αίτηση κήρυξης σε πτώχευση.

  • Της Αλεξάνδρας Γκίτση
Nutriart: Αναβλήθηκε για τις 2/9 η έκτακτη γ.σ.

Αναβλήθηκε για τις 2 Σεπτεμβρίου, η προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη έκτακτη γενική συνέλευση της Nutriart η οποία είχε ως μοναδικό θέμα την έγκριση υποβολής της από 21/06/2013 αίτησης πτώχευσης ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Η συνέλευση αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας, αφού κανένας μέτοχος, ούτε ο βασικός (οικογένεια Δαυίδ) δεν παρέστη σε αυτή. Οπότε η προτελευταία πράξη για τη Nutriart παίρνει παράταση για τις 2 Σεπτεμβρίου οπότε και θα πραγματοποιηθεί η επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση.

Η τελική πράξη για την εταιρεία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να παιχτεί στις 18 Σεπτεμβρίου ημέρα κατά την οποία έχει ορισθεί να συζητηθεί ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η αίτηση κήρυξης σε πτώχευση της εταιρείας που είχε υποβληθεί στις 21 Ιουνίου.

Εν τω μεταξύ από τις 19 Ιουλίου όλοι οι εργαζόμενοί της έχουν απολυθεί λαμβάνοντας τα δεδουλευμένα, τις αποζημιώσεις, το επίδομα αδείας και το δώρο των Χριστουγέννων. Σήμερα στην εταιρεία συνεχίζουν να εργάζονται περί τα 10 άτομα, κυρίως στο λογιστήριο, τα οποία έχουν σύμβαση ορισμένου χρόνου και συγκεκριμένα μέχρι τον Οκτώβριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v