Q&R: Βελτίωση αποτελεσμάτων το α' εξάμηνο

Η εταιρεία ανακοίνωσε και την υπογραφή νέας σύμβασης με την ΓΓΠΣ, για το έργο ψηφιακές υπηρεσίες δημόσιας περιουσίας και εθνικών κληροδοτημάτων, με προϋπολογισμό 3.361.344 ευρώ.

Q&R: Βελτίωση αποτελεσμάτων το α εξάμηνο

Αύξηση σε όλα τα βασικά οικονομικά μεγέθη της εμφάνισε η Quality & Reliability το α' εξάμηνο του 2013, μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές εγχώριο περιβάλλον.

Αναλυτικότερα ο κύκλος εργασιών σημείωσε αύξηση 4% σε 1,48 εκατ.ευρώ ,έναντι 1,42 εκατ.ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2012, ενώ τα κέρδη προ φόρων αυξήθηκαν κατά 104% και ανήλθαν σε 20 χιλ.ευρώ έναντι -455 χιλ.ευρώ πέρυσι.

Τα κέρδη προ φόρων ,τόκων και αποσβέσεων (ΕΒΙΤΑ) διαμορφώθηκαν σε 113 χιλ.ευρώ, έναντι -355 χιλ.ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2012(αύξηση 132%). Το κυκλοφορούν ενεργητικό (απαιτήσεις, διαθέσιμα κλπ.) διαμορφώθηκε στα 5,9 εκατ. ευρώ ενώ αντίστοιχα οι υποχρεώσεις σε 2 εκατ. Ευρώ.

Τέλος η καθαρή θέση διαμορφώθηκε σε 6,1 εκατ. ευρώ και τα ταμειακά διαθέσιμα σε 2,2 εκατ. Ευρώ.

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα την υπογραφή νέας σύμβασης μεταξύ της ένωσης εταιρειών «QUALITY & RELIABILITY A.E. – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΜΜΕΤΡΙΚΗ Ε.Π.Ε.» με την ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ για την υλοποίηση του έργου «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ (Ψ.Υ.-ΔΗ.ΠΕ.Ε.Κ.)» με προϋπολογισμό 3.361.344,00€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Η Q&R είναι ο leader της ένωσης των εταιρειών με ποσοστό 58%.

Αντικείμενο του έργου είναι η υλοποίηση Ψηφιακών Υπηρεσιών καλύπτοντας τις επιχειρησιακές ανάγκες των Δ/νσεων, Τμημάτων και Αυτοτελών Γραφείων των Κτηματικών Υπηρεσιών και των σημερινών κεντρικών Δ/νσεων Δ10, Δ11 και ΔΤΥ, δημιουργώντας την κατάλληλη υποδομή για την ταχύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Οι Ψηφιακές Υπηρεσίες που θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο του έργου θα προσφέρουν στον Πολίτη άμεση και συστηματική εξυπηρέτηση σε θέματα που αφορούν στη Δημόσια Περιουσία. Με την έννοια Δημόσια Περιουσία νοούνται ακίνητα, τα οποία ανήκουν κατά πλήρες δικαίωμα κυριότητας στο Δημόσιο (στην παρούσα περίπτωση του Υπουργείου Οικονομικών) είτε με τη μορφή της δημόσιας κτήσης, είτε με τη μορφή της ιδιωτικής κτήσης. Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου είναι 24 μήνες .

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v