Eurobank: Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση ΤΤ και Proton

Οι δυο τράπεζες κατέστησαν έτσι θυγατρικές της Eurobank κατά 100%, σε συνέχεια σχετικής δεσμευτικής συμφωνίας με το ΤΧΣ στις 15 Ιουλίου, αναφέρει η τράπεζα

Eurobank: Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση ΤΤ και Proton

Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών του νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της νέας Proton από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στη Eurobank, ανακοίνωσε η τράπεζα. 

Οι δυο τράπεζες κατέστησαν έτσι θυγατρικές της Eurobank κατά 100%, σε συνέχεια σχετικής δεσμευτικής συμφωνίας με το ΤΧΣ στις 15 Ιουλίου, αναφέρει η τράπεζα.

Η ανακοίνωση του ΤΧΣ

Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) ανακοινώνει ότι, σε συνέχεια της από 15 Ιουλίου 2013 δεσμευτικής συμφωνίας μεταξύ του ΤΧΣ και της Τράπεζας Eurobank Ergasias Α.Ε. («Eurobank») για την απόκτηση του 100% των μετοχών του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Ελλάδος Α.Τ.Ε. («Νέο Τ.Τ.») και της Νέας Proton Τράπεζας Α.Ε. («Νέα Proton»), ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013 η μεταβίβαση των ανωτέρω μετοχών και κατά συνέπεια το Νέο Τ.Τ. και η Νέα Proton αποτελούν θυγατρικές εταιρείες της Eurobank κατά ποσοστό 100%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v