Quest: Πρόγραμμα εκπαίδευσης σε συνεργασία με ALBA

Ένα ενδοεπιχειρησιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης σε θέματα διοίκησης επιχειρήσεων και management για 25 στελέχη του ομίλου δημιούργησε ο όμιλος Quest σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School.

Quest: Πρόγραμμα εκπαίδευσης σε συνεργασία με ALBA
Ο όμιλος Quest, σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, δημιούργησε ένα ενδοεπιχειρησιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης για 25 στελέχη του ομίλου Quest, σε θέματα διοίκησης επιχειρήσεων και management.

Το Quest mini MBA δημιουργήθηκε και οργανώθηκε ειδικά για τον όμιλο Quest και στοχεύει στην προσφορά σύγχρονης γνώσης σε θέματα διοίκησης επιχειρήσεων, σε ομάδα ταλαντούχων στελεχών που προέρχονται από τις εταιρίες του ομίλου όπως οι Info Quest Technologies, Uni Systems, iSquare, και ΑCS.

Το πρόγραμμα, το οποίο θα έχει διάρκεια 132 ωρών, θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2013 και θα ολοκληρωθεί το Μάρτιο του 2014. Στο mini MBA θα διδάξουν διακεκριμένοι Έλληνες καθηγητές του ALBA, οι οποίοι κατέχουν σημαντικές ακαδημαϊκές διακρίσεις, τόσο στον τομέα της ακαδημαϊκής έρευνας όσο και στον τομέα της διδασκαλίας, καθώς και κορυφαίοι επισκέπτες καθηγητές από Πανεπιστήμια της Αμερικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v