Η ICAP ιδρύει θυγατρική στην Τουρκία

Πρόκειται για την πέμπτη χώρα στο εξωτερικό που επεκτείνεται η ICAP, μετά την εξαγορά της από το SEEF Fund της Global Finance. Ο Όμιλος ICAP έχει αναπτυχθεί με ταχείς ρυθμούς στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια, στα πλαίσια των στρατηγικών του στόχων.

Η ICAP ιδρύει θυγατρική στην Τουρκία

Την είσοδο στην αγορά της Τουρκίας ανακοίνωσε ο Όμιλος της ICAP δημιουργώντας θυγατρική εταιρεία στον τομέα της Διαχείρισης Απαιτήσεων.

Στη νέα εταιρεία θα συμμετέχει ως μέτοχος μειοψηφίας και η τουρκική Antroya Legal, Consulting and Advocacy Services. H Antroya, δραστηριοποιείται πλέον των 10 ετών με επιτυχία στην Τουρκία, απασχολώντας στον τομέα της Διαχείρισης Απαιτήσεων 50 άτομα τα οποία ήδη μεταφέρθηκαν στη νέα εταιρεία. Διαθέτοντας ΙSO και ΙQ CERT πιστοποιήσεις, η Antroya μετέφερε επίσης το διευρυμένο στην Είσπραξη Απαιτήσεων πελατολόγιό της.

Αντίστοιχα, ο Ομιλος της ICAP θα συνεισφέρει στην νέα εταιρεία την εξειδικευμένη τεχνογνωσία της θυγατρικής της Cycle σε μεθοδολογίες προσέγγισης και διαχείρισης πελατολογίου και σε τεχνολογίες πληροφορικής, καθώς και Έλληνες πελάτες της που δραστηριοποιούνται στη Τουρκία.

Πρόκειται για την πέμπτη χώρα στο εξωτερικό που επεκτείνεται η ICAP, μετά την εξαγορά της από το SEEF Fund της Global Finance (Δεκ. 2006). Ο Όμιλος ICAP έχει αναπτυχθεί με ταχείς ρυθμούς στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια, στα πλαίσια του στρατηγικού του στόχου που υπαγορεύει ηγετική θέση στις B2B Υπηρεσίες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Έτσι σήμερα ο κύκλος εργασιών του στην περιοχή αγγίζει τα 11 εκατ., ποσό που προσεγγίζει το 20% του συνολικού τζίρου του Ομίλου, ενώ συνεχώς εμπλουτίζει το εύρος των υπηρεσιών του στο σύνολο των χωρών (Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Tουρκία, Κύπρος) όπου σήμερα απασχολεί 550 άτομα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ICAP Group, Νικήτας Κωνσταντέλλος, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε περήφανοι για την επέκταση αυτή του Ομίλου, μια και η συγκεκριμένη αγορά είναι πολύ μεγάλη και προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες ανάπτυξης. Οι Τούρκοι συνεργάτες μας έχουν ήδη σημαντική παρουσία στη Διαχείριση Απαιτήσεων σε μια αγορά που αναμένουμε να αναπτυχθεί πολύ. Αρχίζοντας από το υπάρχον πελατολόγιο, στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε τη μεγάλη τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει από την πετυχημένη ανάπτυξη των αγορών σε 4 διαφορετικά κράτη. Παράλληλα, εκμεταλλευόμενοι την φυσική μας παρουσία στη Τουρκία, θα διερευνήσουμε και τη δυνατότητα εισαγωγής και άλλων υπηρεσιών από τις υπόλοιπες Επιχειρηματικές Μονάδες που διαθέτει ο Όμιλός μας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ο Όμιλός μας, παράλληλα με την ανάπτυξή μας στην Ελλάδα, επεκτείνεται δυναμικά και στο εξωτερικό, παραμένοντας πιστός στο όραμα για την κατάκτηση ηγετικής θέσης στην γεωγραφική περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στον τομέα της παροχής Υπηρεσιών προς επιχειρήσεις».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v