Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λουξ: Χορηγός του 5oυ Διεθνούς Σιρκουί Καρτ Πάτρας

Η Λουξ για μια ακόμα χρονιά τελεί μέγας χορηγός του 5ου Διεθνούς Σιρκουί Καρτ Πάτρας, P.I.C.K. - ΛΟΥΞ COLA, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2013.

Λουξ: Χορηγός του 5oυ Διεθνούς Σιρκουί Καρτ Πάτρας
Μέγας χορηγός του 5ου Διεθνούς Σιρκουί Καρτ Πάτρας, P.I.C.K. - ΛΟΥΞ COLA, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2013, είναι για μία ακόμα χρονιά η λουξ cola.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να προσφέρει και πάλι ένα μοναδικό θέαμα, στους λάτρεις των καρτ, αποδεικνύοντας ότι η Πάτρα και η Αχαΐα μπορούν να στηρίξουν μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και να αναδείξουν την περιοχή σε κέντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, ενώ σταθερή και αδιαπραγμάτευτη επιδίωξη των διοργανωτών είναι η ασφάλεια για τους οδηγούς και τους θεατές.

Μεγάλες εκπλήξεις θα περιμένουν τους επισκέπτες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ΛΟΥΞ COLA IN ACTION PARK, στην Πλατεία Γεωργίου. Συγκεκριμένα θα μπορούν να αναμετρηθούν στο αγαπημένο τους παιχνίδι PRO EVOLUTION SOCCER 2014, καθώς και να δοκιμάσουν τις VRT Formula 1, με ειδικά διαμορφωμένα cockpit και χειριστήρια αντίγραφα πραγματικών μονοθέσιων για εικονική αγωνιστική οδήγηση σε πραγματικές συνθήκες Formula.

Ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, διευθυντής Mάρκετιγκ της Λουξ, και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας αναφέρθηκε στο όραμα που οδήγησε μια ομάδα Αχαιών να διοργανώσουν για πρώτη φορά το P.I.C.K. πριν από πέντε χρόνια και σημείωσε ότι το P.I.C.K. είναι ένας αγώνας που προβάλει την Πάτρα και την Ελλάδα, αφού πρόκειται για μια εξωστρεφή διοργάνωση, η οποία αποδεικνύει ότι υπάρχουν καλές ιδέες και ανθρώπινο δυναμικό να τις υλοποιήσει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v