Attica: Σε αναζήτηση διευθύνοντος συμβούλου

Ο πρόεδρος της Attica Bank Ιωάννης Γαμβρίλης έχει το τελευταίο μήνα επαφές με έμπειρα στελέχη της αγοράς, με στόχο να καλύψει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Attica: Σε αναζήτηση διευθύνοντος συμβούλου
Στο πλαίσιο της συγκρότησης του νέου οργανογράμματος της Attica Bank, η διοίκησή της αναζητά στέλεχος με εμπειρία το οποίο θα αναλάβει καθήκοντα διευθύνοντα συμβούλου.

Ασφαλείς πληροφορίες του Euro2day.gr αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Attica Bank Ιωάννης Γαμβρίλης έχει το τελευταίο μήνα επαφές με έμπειρα στελέχη της αγοράς, με στόχο να καλύψει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και το Ελληνικό Δημόσιο, δεν έχει κανένα δικαίωμα τοποθέτησης διοίκησης στην Tράπεζα Αττικής, η οποία μετά την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου διατήρησε τον επενδυτικό της χαρακτήρα και ο βασικός της μέτοχος, με ποσοστό άνω του 50% είναι το ΤΣΜΕΔΕ.

Τις επόμενες ημέρες το θέμα του διευθύνοντος συμβούλου θα κλείσει και η διοίκηση της τράπεζας φέρεται ότι θα συναντηθεί και με τον κ. Γκίκα Μάναλη.

Αν. Παπ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v