Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σεμινάριο blogging και e-journalism από τα Public

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 19.00 τα Public, σε συνεργασία με τη Samsung, πραγματοποιούν σεμινάριο με θέμα blogging και e-journalism, στο πλαίσιο της σειράς σεμιναρίων Digital Days.

Σεμινάριο blogging και e-journalism από τα Public

Τα Public, σε συνεργασία με τη Samsung και τo DigitalLife.gr, ακολουθώντας τους ρυθμούς της εποχής, διοργανώνουν το επόμενο σεμινάριο της σειράς Digital Days τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, με θέμα Blogging και e-journalism.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο έχει στόχο να δώσει απαντήσεις στα ακόλουθα ερωτήματα: Τι είναι το blog; Ποιες πλατφόρμες υπάρχουν; Μπορείτε να αποκτήσετε δικό σας blog; Ποια είναι τα κριτήρια και τα μυστικά για ένα πετυχημένο blog; Ποια είναι η σχέση μεταξύ social media και blogs και πως μπορούν να συνδυαστούν σωστά ώστε να ενισχύει το ένα το άλλο;

Οι ομιλητές Σόνια Χαϊμαντά, Τάσος Οικονόμου και Πέτρος Κηπουρόπουλος θα βρίσκονται στα Public για να δώσουν έμπνευση, συμβουλές και καθοδήγηση σε όσου θέλουν να φτιάξουν το δικό τους blog και να μοιραστούν τις ιδέες τους, δημιουργώντας ένα νέο κανάλι επικοινωνίας με το κοινό.

Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ ανά σεμινάριο και η δήλωση συμμετοχής γίνεται μέσω του ειδικού microsite http://www.digitaldays.gr/.

Σημειώνεται ότι οι Digital Days είναι μια σειρά από σεμινάρια τεχνολογίας, με εξειδικευμένους ομιλητές, που πραγματοποιούνται στη νέα αίθουσα των Public στο Σύνταγμα, κάθε Δευτέρα στις 19.00. Η σειρά σεμιναρίων που ξεκίνησε τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, καλύπτει μία ευρεία θεματολογία, ενώ κάθε ενότητα ολοκληρώνεται σε δύο ώρες, είναι ανεξάρτητη από τις προηγούμενες, και για κάθε μια χορηγείται ξεχωριστό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v