Vodafone-Wind: 2ετής «εγγύηση δικαιωμάτων»

Οι εργαζόμενοι που θα μετακινηθούν στην κοινή εταιρεία Vodafone-Wind δεν θα χάσουν τα δικαιώματα που έχουν για τα επόμενα δύο χρόνια. Συνολικά μετακινούνται 220 άτομα, εκ των οποίων 130 της Vodafone.

Vodafone-Wind: 2ετής «εγγύηση δικαιωμάτων»

Εγγύηση ότι για τα επόμενα δύο χρόνια θα διατηρήσουν όλα τα δικαιώματα που παρέχουν σήμερα δίνουν η Vodafone και η Wind στο προσωπικό που θα μετακινηθεί στη νέα κοινή εταιρεία που θα συστήσουν οι δύο τηλεπικοινωνιακές, η οποία να αναλάβει τη μερική κοινή χρήση του δικτύου κινητής επικοινωνίας 2G/3G (network sharing).

Στη νέα εταιρεία, η οποία αναμένεται ότι θα ξεκινήσει τη λειτουργία της μέσα στον Νοέμβριο, θα εργάζονται περίπου 220 άτομα που θα μετακινηθούν εκεί από τα τεχνικά τμήματα της Vodafone και της Wind.

Ο μεγαλύτερος αριθμός εργαζομένων -περίπου 130- θα προέρχεται από τη Vodafone.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Vodafone, Γλαύκος Περσιάνης νωρίτερα σήμερα στο περιθώριο παρουσίασης υπηρεσίας της εταιρείας για την προσωπική εξυπηρέτηση πελατών, σημείωσε ότι η εγγύηση που παρέχουν οι δύο εταιρείες στους εργαζόμενους ότι για τα επόμενα δύο χρόνια δεν θα χάσουν ούτε τη δουλειά τους, ούτε και τα δικαιώματα τα οποία έχουν, είναι ιδιαίτερα σημαντική, πολύ δε περισσότερο στο κλίμα οικονομικής κρίσης και αβεβαιότητας που βιώνει ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων στη χώρα μας σήμερα.

Σε ό,τι αφορά την υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης πελατών, η οποία απευθύνεται σε εταιρικούς πελάτες όλων των μεγεθών, αναφέρθηκε ότι το 50% των εσόδων του εταιρικού τομέα προέρχεται από μικρότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες της αγοράς, στους οποίους η Vodafone προσφέρει πλέον προσωπική εξυπηρέτηση μέσω του προσωπικού τους συμβούλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v