Άνοιξε και επίσημα το πρώτο κατάστημα Νeon Energy

Στη Λ. Κηφισίας 250-254 το νέο κατάστημα της Neon Energy. Στις 19 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια.

Άνοιξε και επίσημα το πρώτο κατάστημα Νeon Energy

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Neon Energy στην Λ. Κηφισίας 250-254 στο Χαλάνδρι που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου. Το μήνυμα της πρόσκλησης "Discover our Green DNA" βρήκε θετική ανταπόκριση από το προσκεκλημένο κοινό και εντυπωσίασε σε όλα τα επίπεδα.

O αντιπρόεδρος της εταιρείας κ. Δημήτρης Παπανικολάου καλωσόρισε τον κόσμο και εξέφρασε το όραμα της εταιρείας που με τόλμη και αισιοδοξία στράφηκε δυναμικά στον κλάδο της Εξοικονόμησης Ενέργειας.

Ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.) και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, τίμησε την εταιρεία με την παρουσία του και τις όμορφες ευχές του. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν το κοκτέιλ της βραδιάς "Green DNA" και ξεναγήθηκαν στο χώρο υπό τους ήχους τζαζ μουσικής.

Η Neon Energy κατάφερε για ακόμα μια φορά να καινοτομήσει και να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά του «επιχειρείν» παρουσιάζοντας έναν εντυπωσιακό και λειτουργικό εκθεσιακό χώρο, όπου ο επισκέπτης μπορεί να ενημερώνεται αναλυτικά για όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρονται:

- Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου VIGOR Aluminium Systems
- Αντλίες θερμότητας ψύξης-θέρμανσης LG Therma V
- Λαμπτήρες νέας τεχνολογίας LED
- Μονώσεις – θερμοπροσόψεις
- Ηλιακοί θερμοσίφωνες ΝEON ENERGY by Calpak
- Ενεργειακές θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας

Η Vigor Aluminium Systems συστήθηκε στο ευρύ κοινό αλλά και στους επιχειρηματικούς κύκλους παρουσιάζοντας υψηλών προδιαγραφών συστήματα αλουμινίου δικαιολογώντας με αυτό τον τρόπο τον τίτλο της ως «η νέα δύναμη στα κουφώματα αλουμινίου». Ανακοινώθηκε και επίσημα η αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία LG και συγκεκριμένα στις αντλίες θερμότητας LG Therma V καθώς και η στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία CALPAK για τους ηλιακούς θερμοσίφωνες.

Σημειώνεται ότι η Neon Energy είναι μία από τις σημαντικότερες πολυεθνικές εταιρίες που δραστηριοποιείται στον κλάδο της Πράσινης Ενέργειας. Προσφέρει μια ολοκληρωμένη παροχή προϊόντων και υπηρεσιών στον κλάδο των φωτοβολταϊκών με τις υπηρεσίες Business Development, EPC Contracting και Χρηματοδότησης για την πραγματοποίηση φωτοβολταïκών έργων σε φωτοβολταϊκά πάρκα, επαγγελματικές στέγες και οικιακές στέγες. Επιπλέον, η εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο της Εξοικονόμησης Ενέργειας παρέχοντας ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, έξυπνες λάμπες LED και αντλίες θερμότητας ψύξης-θέρμανσης. Έχει παρουσία στη Γερμανία, στην Ιαπωνία, στην Ελλάδα, στη Βουλγαρία και στην Κύπρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v